До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Медитація і дайвінг: нова колекція PASKAL осінь-зима 2021/2022

Український бренд PASKAL представляє лукбук нової колекції осінньо-зимового сезону 2021/2022, джерелами натхнення для якої стали трансцендентальна медитація і дайвінг.

Дизайнерка бренду Юлія Паскаль зізналася, що після прочитання книги Девіда Лінча "Спіймати велику рибу", у якій автор оповідає, як зацікавився медитацією і що вона допомогла змінити, вона теж захопилася трансцендентальною медитацією й почала більше заглиблюватися в цю тему. "Цей стан очищає розум і дає змогу побачити чіткішу картинку світу, адже ми немов ємність з рідиною, і що прозоріша ця ємність, то легше пропускає крізь себе світло", — каже Юлія.

Реклама

Історія створення нової колекції PASKAL сповнена знакових подій. Однією з таких, що визначила естетику цієї лінійки, стало набуття персонального досвіду у сфері дайвінгу. Екологічний стан океанів і планети загалом надихнули Юлію Паскаль створити sustainable-моделі. Частину нової колекції складають трикотажні костюми з кольоровим оверлоком, зшиті з тканин попередніх колекцій, а також неопренові сукні та спідниці, створені з високоякісних екологічно чистих матеріалів, отриманих з океанського пластику за стандартами Oek-tex.

Під час знімання нового лукбуку студія наповнилася квітами й рослинами, які, пробиваючись крізь одяг, стали метафорою внутрішнього світу людини. "Я вже не пам’ятаю, коли з таким захватом готувалася до знімання. У нас склалася дуже сильна й близька мені по духу команда, — ділиться враженнями Юлія. — Мабуть, ще й тому, що ця колекція є рефлексією на мій особистий шлях пошуку й набуття стану внутрішнього світу й любові".

Артдиректор: Julie Paskal

Фото: Andrew Grey

Стиль: Anna Honcharova

Модель: Pasha Harulia

Макіяж: Yulya Zalesskaya

Зачіска: Anastasiia Tymoshchuk

Квітковий сет-дизайн: @pepperose.studio

Продюсер: Aliona Nagornaya

Асистенти стиліста: Anna Matviiuk, Iryna Korsak

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.