До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Маніфест Хаосу: нова колекція бренду XOMEHKO

"Я з дитинства соромилася безладу, який я створюю навколо себе. За цей безлад мене дуже лаяло оточення. І тільки недавно я зрозуміла, який важливий цей хаос. Це та мова, якою зі мною говорить Всесвіт", – Яся Хоменко представляє нову колекцію осінь-зима 2020/21 і програмний "Маніфест Хаосу XOMEHKO".


Дизайнерка продовжує експериментувати з передовим апсайклінгом і розвивати технологію, апробовану в дебютній колекції "Вершники Апокаліпсису". Текстиль дизайнерка колекціонує на київських секонд-хендах, де вибирає футболки, сорочки і полотняні торби; в новій колекції – акцент на чоловічі картаті сорочки. Тоді вона зшиває текстильні фрагменти в єдине полотно, яке запаює на термопресі на плівці, завдяки чому створюється жата виразна фактура суконь, плащів, сорочок, світшотів і штанів. За речами нової колекції можна прочитати історію їхнього створення: вони зібрані з різних картатих фрагментів різних тканин, що створює додатковий оптичний ефект.

Реклама


Апсайклінг як стійку ідею для модного бізнесу підтримують і на рівні матеріалів: базова плівка Poli-Flex, з якою працює дизайнерка, не містить ПВХ і важких металів, і сертифікована за європейським стандартом Oeko-Tex Standart 100.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.