До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Улюблений сад: лукбук Lake Studio весна-літо 2019

У своїй новій весняно-літній колекції дизайнери Lake Studio продовжують оспівувати квіткові мотиви і любов до дикої природи. Літній сад, повний дивовижних квітів, рослин, дерев і стиглих фруктів послугув джерелом натхнення для Лесі Кононової і Анастасії Рябоконь у новому сезоні. Так, плоди і квіти інжиру, чорна смородина і чорнобривці розпустилися на знакових для бренду шовкових комбінаціях, корсетних і жакетних сукнях.
Lake Studio SS19

Ліричний настрій мрійливої та романтичної героїні Lake Studio вторує естетиці бренду. Яскраві відтінки і соковиті принти змішалися з ніжними і спокійними кольорами різноманітних літніх тканин і стали основою колекції. У новому сезоні Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова звернулися до тканин з набивними малюнками і шиттям, використали різні види шовкових тканин: твіл, атлас, чесучу, а також тандем шовку і бавовни.

Lake Studio SS19

Експериментуючи з кроєм, дизайнери зробили головний акцент на лінію плечей: легкі комбінації на бретелях набули об'ємних рукавів, що спадають плавним драпіруванням до талії, а силуетні сукні прикрасили подовженими рукавами-ліхтариками і відкритою спиною.

Реклама

Палітра образів максимально літня: від переважних відтінків рожевого кольору до зеленого і холодного блакитного. Завершальним акордом в колекції стали плетені кошики з квітами. Нова колекція SS19 вже представлена у київському шоурумі.

<b>lake studio ss19</b>
Фотограф: Ксенія Каргіна
Арт-директор: Марія Гаврилюк
Стиліст: Ірина Полещук
MUA: Євгенія Козлова
Модель: Таня, One Mother Agency

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.