До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весняні сукні від українських дизайнерів

Vogue.ua і далі уважно вивчає весняні колекції українських брендів. Ми вже ознайомилися з найцікавішими тренчами й жакетами Made in Ukraine, а тепер час вибирати найкращі сукні, адже нарешті погода дає змогу їх носити.

Anna October

Одну з найчуттєвіших колекцій сезону представила дизайнерка Анна Октябрь, яка не припиняє досліджувати у своїй роботі межі жіночої чуттєвості й ніжності. Цієї весни вона грає з елементами спідньої білизни, майстерно поєднуючи їх з фірмовими струмливими силуетами. "Я хочу поділитися тим, що відчуваю сама. Спідня білизна, її мережива або пряжа, кольори, посадка й фактури визначають настрій на весь день", — зазначає Анна.

Реклама
Anna October
BEVZA

Не дарма Світлану Бевзу називають головною мінімалісткою української моди. Вже понад 10 років вона не перестає розвиватися в цьому непростому жанрі, який за своєю суттю не передбачає використання складних декоративних прийомів. Wow-ефекту їй вдається досягати завдяки цікавим конструкторським вирішенням і тонкому розумінню, що її клієнтці потрібно сьогодні. Чорна сукня з вирізами на стегнах з колекції весна-літо 2021 ідеально це ілюструє.

BEVZA
Marianna Senchina

Навесні хочеться закохуватися, кокетувати та фліртувати. Вловити це романтичний настрій вдалося бренду Marianna Senchina, який своєю новою колекцією занурює нас у безтурботні 1960-ті, але водночас робить їхню геометричну чіткість м’якшою і розслабленішою. У підсумку виходять образи, у яких себе однаково вільно почувала б і Твіггі, і набоковська Лоліта.

Marianna Senchina
GUDU

Шанувальниці строго крою, підкресленої лінії плечей і вузької талії знають, що з таким силуетом найкраще працює український бренд GUDU. Своїх принципів strong tailoring дизайнер Лаша Мдінарадзе не зраджує від сезону до сезону. У колекції весна-літо 2021 він представив цікаву інтерпретацію фірмових жакетів, перетворивши їх на сукню з хвилястим подолом.

GUDU
A.M.G.

Весняно-літня колекція A.M.G. присвячена пошуку балансу між маскулінністю й жіночністю. За фемінність цього сезону в Олени Беттяр, зокрема, відповідає і сукня ніжного бузкового відтінку — одного з ключових відтінків цієї весни. Асиметричний крій робить її ще привабливішою в динаміці.

A.M.G.
POUSTOVIT

Яка весна без нової квітчастої сукні? Саме цей вічний принт зробила головним Ліля Пустовіт у своїй новій колекції, у якій так і хочеться кружляти в танці й радіти природі, що прокидається після зими. Особливо ніжний вигляд у її саду мають сукні з ніжним розсипом дрібних бутонів на молочному тлі.

Poustovit
Atelier Handmade

Цього року травневі свята випадуть тривалі, тож можна спланувати довгоочікувану подорож у теплі краї. Взяти із собою рекомендуємо невагому лляну сукню Atelier Handmade, у якій абсолютно не відчуватиметься спека, а зовнішній вигляд водночас буде ефектним. Цей український бренд працює з органічними матеріалами, а його девіз Rest With Sense точно буде близький багатьом сьогодні.

Atelier Handmade
The Coat by Katya Silchenko

У новому сезоні Катя Сільченко поєднала естетику сафарі з ритмом життя в мегаполісі, завдяки чому в новій колекції функціональність поєдналася з духом свободи й розслабленістю. Також дизайнерка розповідає, що під час роботи багато думала про відпочинок, щоб цей одяг був доречний у найрізноманітніших життєвих ситуаціях. Їй це вдалося — шкіряна мінісукня пісочного відтінку легко впишеться в різні образи.

The Coat by Katya Silchenko

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.