До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

LITKOVSKAYA представили великодню капсульну колекцію

Напередодні одного з головних родинних свят український бренд LITKOVSKAYA в межах лінійки Artisanal презентує великодню капсульну колекцію текстилю для дому — оду традиції, яка знаходить місце в житті сучасної людини.

Для створення лінійки ранерів і серветок ручної роботи, призначених для сервування святкового столу, Ліля Літковська знову звертається до традиційних мотивів і української етніки. Великодня капсула виготовлена на автентичних верстатах у техніці, яку бренд використав у лінійці Artisanal, надихнувшись ткацькими традиціями українського народу. Великодній декор від LITKOVSKAYA Artisanal представлений у трьох варіантах: сети серветок і ранерів White Soul / Deep Soul і набір серветок Family Soul Set.

Реклама

Всі речі з колекції створені вручну і в єдиному екземплярі: домоткане полотно і ручна вишивка зберігають індивідуальні особливості виробу і його характер та уособлюють сучасну інтерпретацію українського рушника. Переплетення ниток полотна підкреслює геометрична вишивка, що зображує традиційні для слов’ян мотиви — хрест і дерево життя. Для української культури хрест — передусім символ центричності, сонця, переплетення жіночого й чоловічого світів.

Artisanal — демікутюрна лінійка українського бренду LITKOVSKAYA. Бренд дотримується своєї філософії й не проводить чіткої межі між старим і новим. Для дизайнерки Лілії Літковської креативність — це колесо Сансари, яке перемішує емоції, ідеї, енергію й бачення світу між поколіннями. Це екологічний і шанобливий спосіб висловити подяку предкам: вінтажні тканини й традиційні килими "доріжка" отримали друге життя й у руках дизайнерки стали одою плину часу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.