До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Летиція Каста вперше за 10 років вийшла на подіум

У Парижі відбувся показ нової осінньо-зимової колекції Jacquemus, яку шанувальники французького дизайнера чекали з особливим тремтінням. Влітку він здивував усіх колоритним шоу посеред лавандового поля і знижувати планку вже не зміг. Симон Порт Жакмюс не підвів – свого козира з рукава він дістав на початку шоу, яке відкрила Летиція Каста. Французька модель і акторка вже близько 10 років не виходила на подіум, але впоралася зі своїм завданням на відмінно.

Летиція Каста на шоу Jacquemus

Жакмюс підібрав для неї ансамбль з трикотажного укороченого топа на один ґудзик і спідниці-олівця з високою посадкою сіро-пісочного відтінку. Компанію Касті склали не менш яскраві дівчата: сестри Хадід, Даутцен Крез, Адут Акеч і Джоан Смоллс.

Реклама
Летиція Каста на шоу Jacquemus
Белла Хадід на шоу Jacquemus
Джіджі Хадід на шоу Jacquemus
Даутцен Крез на шоу Jacquemus

Приглушений і стриманий тон колекції нагадував про морське узбережжя в холодну пору року, коли барви стають практично прозорими. Силуети при цьому Жакмюс залишив навмисне спокусливими і при цьому розслабленими. Глибокі вирізи, довжина міні, оголені животи і перфорація вдало балансували з повітряними формами і легкими матеріалами. Навіть верхній одяг, колекція все-таки осінньо-зимова, в руках французького дизайнера нагадував про відпочинок і затишок.

Переглянути всю колекцію Jacquemus осінь-зима 2020/2021:

<b>Jacquemus_Menswear_2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.