До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

21 легендарний момент з історії Каннського кінофестивалю

16 травня стартує щорічний Каннський кінофестиваль. Уже понад 70 років цей легендарний захід радує око не тільки гучними та пам'ятними прем'єрами, але і яскравими образами на червоній килимовій доріжці. Так, 1957 року Елізабет Тейлор одягнула блискучу алмазну тіару, що започаткувало традицію декоративних аксесуарів для волосся, за якою послідували біла пов'язка на голову Кетрін Денев і капелюх з вузькими полями Софі Лорен.

Елізабет Тейлор, 1957

1974 року Джейн Біркін прийшла на червону килимову доріжку в образі, що уособлював французьку безтурботність, а через 30 років її донька Шарлотта Генсбур повторила образ, але додала свіжі акценти — шкіряну куртку, джинси і недбало укладене волосся. Стрілки Бріжит Бардо 1956 року стали вже культовим б'юті-прийомом, який з року в рік не втрачає своєї актуальності. Згодом різні інтерпретації стрілок з'являлися в образах Пенелопи Крус, Крістен Стюарт і Леї Сейду. Vogue.ua зібрав 21 пам'ятний момент, кожен з яких певною мірою вплинув на хід історії Каннського кінофестивалю.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.