До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ксенія Кірєєва запустила новий sustainable-проєкт

Українська дизайнерка Ксенія Кірєєва любить і вміє працювати зі шкірою, яка нерідко ставала основою її колекцій. Сьогодні свою пристрасть до цього водночас складного і ефектного матеріалу вона висловлює в новому sustainable-проєкті reLove by Kireeva. Його мета подарувати друге життя виробам зі шкіри, які вже є у нашому гардеробі.

Ксенія Кірєєва

"Я давно помітила, що зі шкіряними речами особливо складно розлучитися. З ними часто пов'язані спогади і навіть коли річ "виходить з обігу", її все одно зберігають і дуже рідко викидають, зазначає Ксенія Кірєєва. Одяг з натуральної шкіри за визначенням "довгожитель", і має прожити відміряний йому термін".

Реклама

Сервіс reLove by Kireeva передбачає повну реконструкцію шкіряного одягу в співтворчості дизайнера і власника речі. Для кожного предмета буде створено індивідуальний дизайн з посадкою на фігуру, що передбачає зміни силуету, а за необхідності — фасону і характеру речі (брюки можуть стати спідницею, а куртка — плащем або пальтом). Передбачені коригування розміру, заміна фурнітури і деталей з використанням залишків шкіри та інших матеріалів з архіву бренду.

Нагадаємо, що зі шкірою Ксенія Кірєєва працює з перших колекцій, показаних в рамках Ukrainian Fashion Week та відзначених в 2013-му нагородою Best Fashion Awards в категорії "Відкриття року". Знаковими для іменної марки дизайнерки стали не лише верхній одяг, але також і костюми, сукні та блузи з лайки, лакованої і екзотичної шкіри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.