До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістен Стюарт представляє нову колекцію Chanel

Модний Дім Chanel і далі успішно співпрацює з актрисою Крістен Стюарт, яка вже впродовж кількох років є амбасадоркою цього французького бренду. Зірку фільмів "Світське життя" і "Персональний покупець" дуже любив Карл Лагерфельд, який називав її справжньою особистістю й захоплювався її сучасністю. Віржині Віар, яка зараз обіймає посаду креативної директорки Chanel, також бачить Стюарт ідеальною героїнею бренду сьогодні. Нова робота актриси для Chanel — знімання рекламної кампанії останньої колекції Métiers d'art, яку показали публіці наприкінці 2020 року в замку Шенонсо.

В об’єктиві Юргена Теллера Крістен Стюарт приміряє ключові образи колекції, що якраз була натхнена оздобленням цього замку і діяльністю Катерини Медічі. Одна з головних ролей колекції належить чорному кольору, що також пов’язано з Медічі. Після смерті Генріха II вона здебільшого носила чорний одяг, а в народі її навіть називали "чорною нареченою". Робота з чорним кольором стала справжнім викликом для артизанальних майстрів, які працюють над колекціями Metiers D'Art, адже їхня робота мала бути ще майстернішою і складнішою, щоб її можна було роздивитися на темному однотонному тлі.

Реклама

У рекламній кампанії Стюарт позує в кількох образах чорного кольору, які так і хочеться розглядати з максимальним наближенням або в русі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.