До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Санта Дімопулос представляє нову колекцію ELENAREVA LOUNGE

Бренд ELENAREVA і далі розвиває напрям Lounge — лінію повсякденного одягу, для якого характерні розслаблені силуети й комфортні м’які тканини. Друга колекція цієї лінії присвячена новому погляду на робочі будні, вже не так міцно пов’язані з офісом і суворим дрес-кодом, як раніше. Адже перехід в інші простори для роботи: коворкінги, улюблені кафе й власний дім потребують альтернативних ідей і свіжого підходу до гардероба.

Опановувати територію повсякденної моди дизайнерка Олена Рева, відома передусім розкішними костюмами й елегантними вечірніми сукнями, почала влітку цього року. Лінійка Lounge стала логічною відповіддю на карантин і пов’язані з ним обмеження в пересуваннях і світських заходах.

Реклама

Новий запит на зручність і багатофункціональність дизайнерка вирішує за допомогою своїх фірмових прийомів: чистих ліній, ретельно опрацьованих форм і натуральних тканин. Закрита молочно-біла сорочка з ошатним коміром-краваткою стане ідеальним варіантом для ділового обіду. Об’ємні джинси з темно-синього класичного деніму — незамінна база будь-якого гардероба. Вишукану лаконічну сукню легко адаптувати й для вечірніх виходів, якщо додати до образу кілька ефектних аксесуарів. Крім цього, до нової капсули ELENAREVA Lounge увійшли мінімалістичні костюми-трійки й затишне вовняне пальто.

Вибір стриманої палітри кольорів — пудрового, сірого, вершкового й чорного — продиктований потребою в універсальному наборі речей, які легко комбінуються між собою.

Обличчям колекції Олена Рева вибрала Санту Дімопулос — активну й цілеспрямовану дівчину, яка спритно поєднує десятки робочих проєктів, знаходить час на себе й нескінченно цінує дім, сім’ю та спільне дозвілля.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.