До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ELENAREVA представив нову міську колекцію LOUNGE

Український бренд ELENAREVA підлаштовується під новий ритм життя в умовах карантину й пропонує нову міську лінійку повсякденного одягу Lounge. Вона працюватиме за системою see now — buy now й виходитиме невеликими капсулами, без уваги на традиційний календар. "Ми завжди створювали гарні речі для особливих випадків — жіночні, цікаві й елегантні, такі, що дарують дівчатам відчуття свята. Тепер ми з командою відчуваємо, що новий час потребує нового одягу — вільнішого й розслабленішого, але з характерним для бренду шиком" — каже дизайнерка Олена Рева.

ELENAREVA LOUNGE

Перша колекція присвячена Києву. До неї ввійшли мінімалістичні жакети, штани, шорти й сорочки, які можна комбінувати в костюми-двійки й трійки, доречні в будь-яку пору дня. Дизайнерка робить акцент на вільних силуетах, чистих лініях і спокійних кольорах: пудровому, м’ятному, сірому, а також синьо-білому принті в смужку. Літо в Києві зазвичай спекотне, тому тканина, за задумом Олени Реви, мала бути максимально комфортною. Зупинилися на інноваційному тенселі — екологічно чистому матеріалі з деревини австралійського евкаліпта, що має м’яку шовковисту текстуру й холодливий ефект у спеку.

Реклама
ELENAREVA LOUNGE

Для участі в рекламній кампанії, присвяченій улюбленому місту, Олена Рева запросила дівчат, без яких важко уявити Київ сьогодні. В атмосферному відео видавниця Поліна Неня, рестораторки Марія Дідковська й Аліна Косичкіна, стилістка Соня Солтес і коуч Алла Клименко діляться своїми особливими "місцями сили". Любов до Києва в бренду ELENAREVA не тільки платонічна — частину прибутку від продажу спрямують до благодійного фонду "Київ Квітучий" на озеленення міста.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.