До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила й тендітність: колекція ELENAREVA весна-літо 2021

Олена Рева — дизайнерка, яка досліджує красу й жіночність у кожній своїй колекції. У новій роботі вона звертається до краси поза часом і межами, коли зовнішнє є проявом внутрішнього.

ELENAREVA весна-літо 2021

Історію про тендітність і силу дизайнерка Олена Рева розповідає через м’які силуети, струмливі тканини й природні відтінки. Нового сезону чуттєві вечірні сукні, що стали знаковими для бренду, переосмислені — не втративши своєї сексуальності, тепер вони доречні й для денних виходів. До колекції ввійшли сукні й спідниці довжини міді, корсет, створений за мотивами чоловічого жилета, розслаблені брючні комплекти, кроп-топи й сукні-бюстьє. Жіночні делікатні речі дизайнерка пропонує на контрасті носити з тренчем і жакетами вільного крою.

Реклама
ELENAREVA весна-літо 2021
ELENAREVA весна-літо 2021
ELENAREVA весна-літо 2021

У сезоні весна-літо 2021 Олена Рева опановує й нові території — у колекції представлені комфортні трикотажні комплекти й сукні приталеного силуету.

<b>ELENAREVA_SS21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.