До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Джонс і Converse випустили капсульну колекцію

Креативний директор Dior Men Кім Джонс об’єднався з культовим американським брендом Converse для створення капсульної колекції. До лінійки ввійшла оновлена ​​модель кедів Chuck 70 зі збільшеним краєм підошви й силіконовим верхом, футболки, штани-карго з кнопками, толстовка з круглим викотом і нейлонові анораки. Саму колекцію Кім Джонс описує, як сучасну версію стилю Take Ivy.

Колаборація Кіма Джонса й Converse

"Я взорувався на японських дизайнерів, які переосмислювали американський спортивний одяг і відтворювали образи 1950-х і 1960-х років. Очевидно, Converse був ключовим брендом у всьому цьому. Тепер я просто збираю все це по-іншому. Підхід до дизайну взуття був дуже простим — взяти класичне взуття й потім майже закрити його чимось, щоб захистити", — сказав Джонс.

Реклама

Відмітними ознаками Chuck 70 є подовження й вигин гумової підошви для створення ілюзорного ефекту підвищення, а також прозорі кубуваті елементи з термопласту з отворами для шнурків. Крім того, ім’я Джонса нанесено на язичок та устілку кедів, а круглий значок Converse All Star розміщений на середній частині моделі. Взуття є в чорному й молочному кольорах.

<b>Ким джонс Converse</b>


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.