До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кожному своє: колекція Katerina Kvit осінь-зима 2019/2020

Український бренд Katerina Kvit представив лукбук нової колекції сезону осінь-зима 2019/2020, де центральну позицію зайняли елементи розслабленого спортивного шику. З міркуванням на тему того, як одні і ті ж речі можуть бути використані в гардеробі різних вікових поколінь, дизайнер представила штанні костюми маскулінного крою, асиметричні сукні, спідниці довжини міді, об'ємні тренчі, oversize-пуховики, піджаки і сорочки.

Katerina Kvit осінь-зима 2019/2020

Штанні костюми теракотового і молочного кольорів, одягнені на голе тіло, мають сміливий вигляд, тренчкот збільшеного розміру ідеально поєднується з сорочкою з глибоким вирізом, асиметричні сукні довжини міді отримали відкриті плечі, а шкіряні спідниці – ефектні розрізи і нові колірні рішення. Всі деталі, форми, лінії, фактури – разом створюють естетику нового сезону: зухвалу, злегка розслаблену і сексуальну.

Реклама
Katerina Kvit осінь-зима 2019/2020

Шкіра, як і раніше, займає головну позицію в колекції Катерини Квіт. У сезоні осінь-зима 2019/2020 лінія поповнилася новим відтінком фіолетового – чароїтом, який прикрасив великі шкіряні сорочки, спідниці-міді, а також піджаки з об'ємними плечима у стилі 1980-х. Лакова чорна шкіра сусідить з матовою в новій колекції. Так, смуги на підкладках, об'ємні кишені, ремені і сумки знайшли додатковий блиск. Колірна палітра включає відтінки оливи, бежевого і фіолетового, а також класичні кольори – чорний і білий.

<b>катерина квит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.