До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літо по-французьки: капсульна колекція Balmain & Mytheresa

Паризький модний Дім Balmain і найбільший онлайн-ритейлер Mytheresa знову об’єдналися й випустили нову капсульну колекцію. Для своєї другої ексклюзивної лінійки чоловічого й жіночого одягу бренд скомбінував історичну спадщину модного Дому й сучасний підхід Олів’є Рустена. До колекції ввійшло 25 предметів одягу з впізнаваними елементами, серед яких силуети з великими плечима, знакові принти й блискучі ґудзики.

Balmain & Mytheresa

Відомий візерунок "pied-de-poule" з’явився в новій капсульній колекції не тільки на шовкових сукнях, спідницях із заходом і трикотажних костюмах, а й прикрасив купальники в стилі ретро. Вся колекція створена в білих, золотавих і лимонних відтінках, які вдало підкреслюють засмагу й освіжають. У чоловічих речах також проглядають знайомі коди модного Дому. Так, Balmain представили культовий двобортний піджак із широкими вилогами в новому відтінку, а також футболки, лонгсліви, бейсболки й еспадрильї з фірмовим логотипом і монограмою бренду.

Реклама
Balmain & Mytheresa
Balmain & Mytheresa
Balmain & Mytheresa

Дизайнер зізнався, що під час роботи над капсулою орієнтувався на переваги головних прихильників бренду: "Коли я і моя команда працювали над цією ексклюзивною капсулою для Mytheresa, я подумав про Balmain Army — і переконався, що ця колекція надасть їм той вибір речей, які вони захочуть упакувати до своїх валіз уже в ці вихідні".

<b>Balmain & Mytheresa</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.