До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювалася весільна сукня Анастейші Стіл

Весілля на великому екрані – це завжди красиво, а весілля в одній з найбільш обговорюваних кіносаг останніх років – "50 відтінків сірого" – ще й дуже хвилююче для багатомільйонної армії фанатів Анастейші Стіл і Крістіана Грея. У заключній частині трилогії під назвою "50 відтінків свободи" головні герої нарешті одружилися, а сукня з фільму точно буде скопійована не однією майбутньою нареченою.

Кадр з фільму "50 відтінків свободи"

А створив вінчальне вбрання для героїні Дакоти Джонсон американський бренд Monique Lhuillier, відомий своїми вечірніми нарядами. Лаконічне мереживне плаття, з одного боку, має стриманий вигляд, але при цьому чіпляє погляд пікантними деталями – низкою дрібних гудзиків на спині, що створюють більш спокусливий силует, і вирізом-човником, що відкриває тонкі ключиці актриси. Тендітність і ніжність образу підкреслює і силует сукні, який називається fit-and-flare. За словами дизайнера Монік Люльє, подібний крій натякає на те, що романтичність – це лише одна з граней Анастейші, а всередині неї ховається справжній ураган пристрастей.

Реклама
Ескіз весільної сукні Monique Lhuillier Анастейші Стіл

"Робота над весільною сукнею для Анастейші проходила досить легко, – розповідає Люльє. – Ми створили три варіанти і Дакота Джонсон особисто затвердила один з них. Добре, що ми вже працювали разом над вечірнім виходом її героїні в минулій частині трилогії і знали, що вона любить, що їй підходить і як це буде виглядати в кадрі. Також нам потрібно було створити щось поза часом і поза тенденціями, адже весільна сукня, яке з'являється на великому екрані, відразу ж потрапляє в історію і буде скопійована неодноразово".

<b>СвадебноеПлатьеСтил</b>

До речі, таке ж плаття можна буде замовити і в одному з флагманських магазинів Monique Lhuillier, а називатися воно буде просто і зрозуміло – Grey.

Читайте також:

50 оттенков Дакоты Джонсон

Лучшие свадебные прически из фильмов

На заметку: 100 свадебных платьев знаменитостей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.