До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створити культовий образ Еді Седжвік з 60-х

Еді Седжвік – муза Енді Воргола, приклад для наслідування західних дівчат в 1960-х і суперзірка, ікона стилю й актриса, модель і одна з перших it-girls в історії. Платиновий блонд, масивні стрілки і сережки, міні-сукні і щільні чорні колготи – ці візитні картки зробили Еді найбільш упізнаваною зіркою андергаунда в Нью-Йорку. Вона була коханою Боба Ділана, знімалася в американському Vogue і красувалася на вечірках в легендарному клубі Studio 54. Їх з Ворголом називали королем й королевою Мангеттена. Доля дівчини склалася непросто, це докладно показано в художньому фільмі "Я спокусила Енді Воргола" з Сієною Міллер в головній ролі. Дизайнер Катя Сільченко разом з Vogue UA повторили образ акторки, який є одним із найбільш упізнаваних в ХХ-му столітті, на ряду з Твіггі, Шер, Грейс Джонс й іншими зірками.

При створенні образу команда Vogue UA використовувала косметику Givenchy, а саме: туш Noir Interdit, розсипчасту пудру Prisme Libre, помаду Le Rouge, набір тіней Striking Nights Eye Palette і аромат Dahlia Divin Nude. "Еді виразно живе в мені! Але прокидається тільки після двох келихів шампанського. В її стилі безумовно щось є!"- коментує свій новий образ Катя.

Реклама

Коли Енді Воргол вперше побачив Еді, він сказав: "Один тільки погляд на неї – і я побачив, що в неї проблем більше, ніж у будь-якої іншого людини, яку я коли-небудь зустрічав. Така красива і така хвора". Вона вразила його і всю Нью-йоркську художню сцену ламаними рухами в танцях, усмішкою і неповторним стилем. Цей набір характеристик і її яскравий макіяж – безпрограшний варіант образу для новорічної вечірки.

На Каті: боді Helmut Lang (The Icon); пальто Garcons Infideles (The Icon); сережки Loewe (Asthik)

В головній ролі: Katya Silchenko

Зйомка, монтаж: Roman Himey

Арт-директор: Olaa Zhyzhko

Макіяж: Yulya Zalesskaya

Зачіска: Stets Julia

Асистент оператора: Katya Ulianova

Виробництво: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.