До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися на Новий рік: 3 модні ідеї від Alberta Ferretti

Італійську дизайнерку Альберту Ферретті не дарма називають королевою вечірніх суконь. Її образи постійно з'являються на червоних доріжках – від премії "Оскар" до Венеційського кінофестивалю, а зірки люблять ці вбрання за поєднання жіночності і вишуканості, складних технік ручної роботи і при цьому характеру в кожній речі. Дизайнерка навіть виділила їх в окрему лінію Alberta Ferretti Limited Edition, яка також доступна в київському бутику марки.

Валентина Супіханова в сукні Alberta Ferretti Limited Edition

Амбасадор бренду в Україні, Валентина Супіханова розповідає, що ті, хто раз приміряв Alberta Ferretti, вже назавжди залишаться прихильником лейблу: "Синьйора Ферретті дуже тонко відчуває, що потрібно сучасним жінкам, в її образах є життя, а сукні до підлоги у неї не мають нудного вигляду. Також вона активно працює з довжиною міні і обожнює експериментувати з фактурами. Можу точно сказати, що як тільки одягаєш Alberta Ferretti, хода відразу стає легкою, а спина – рівною". Ми попросили Валентину Супіханову продемонструвати ключові образи для зустрічі Нового року за версією Alberta Ferretti.

Реклама
Хай панує блиск

Новорічна вечірка – привід прислухатися до порад астрологів. А вони кажуть, що 2020-й, рік Сталевого Щура, краще зустрічати в образі зі срібним блиском. У колекції Alberta Ferretti Limited Edition якраз є сукня, розшита великими камінцями, яка поєднується з шовковою струмливою спідницею. Мені вона подобається за мікс фактур і незвичний крій.

Валентина Супіханова в сукні Alberta Ferretti Limited Edition
Короткий метр

Новий рік – час, коли хочеться танцювати, а робити це найзручніше в мінісукні. Я пропоную звернути увагу саме на маленьку чорну сукню: це вічна класика, яка ніколи не підведе, і яку легко обіграти за допомогою аксесуарів. Нехай в головну ніч року або на будь-якій передноворічній вечірці разом з нею в парі працюють червона помада, помітні прикраси і босоніжки на підборах. Їх нам ніхто не завадить зняти в будь-який момент.

Валентина Супіханова в сукні Alberta Ferretti Limited Edition
Під ритми фламенко

Іспанська тематика цього сезону так чи інакше з'являється в колекціях ключових брендів. Альберта Ферретті обіграла її за допомогою великих воланів, які дуже ефектний вигляд мають у русі. Правильну частку святковості цій сукні додає той самий металічний блиск. Ще мені до вподоби її універсальність – влітку під час вечірніх променадів вона теж буде доречною.

Валентина Супіханова в сукні Alberta Ferretti Limited Edition

Адреса бутика Alberta Ferretti в Києві: вул. Басейна, 1-3

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.