До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання: Erdem осінь-зима 2018/2019

Турецько-британський дизайнер Ердем Мораліоглу відомий своєю любов'ю до квітів, зображення яких він по-новому інтерпретує з сезону в сезон. Цього разу за ними стоїть історія кохання зірки американського Бродвею Адель Астер і англійського лорда Чарльза Кавендіша.

Erdem осінь-зима 2018/2019

Після весілля пара оселилася в мальовничій Ірландії, в замку Лісмор. Саме після його відвідин Мораліоглу і придумав колекцію, в якій блискітки, пір'я та розкішні жаккарди, без яких складно уявити життя бродвейської актриси, з'єднуються з твідом, кліткою і навіть кілтами.

Реклама
Мудборд Эрдема Моралиоглу

Сам Ердем називають колекцію маскулінною та навіть трохи тривожною. Справа в тому, що нарядні сукні дизайнер приховав під масивними пальтами та жакетами, але варто лише подивитися глибше – все відразу стає на свої місця та в пам'яті спливають картинки з бурхливих двадцятих, коли сукні – з бахромою, губи – винні, а шкіра – бліда та чуттєва.

Erdem осінь-зима 2018/2019
Erdem осінь-зима 2018/2019
Erdem осінь-зима 2018/2019
Erdem осінь-зима 2018/2019

Квітів у колекції за традицією багато, але в новій колекції у них серйозна конкуренція – грайливий горох на напівпрозорих тканинах та пір'я. Ердем розповідає, що під час підготовки переглянув чимало архівних фотографій Адель Астер та просто не міг елементи її американського життя залишити без уваги. "Мені пощастило, що я знайомий з нащадками лорда Кавендіша й у мене був доступ до архівів родини, – продовжує дизайнер. – Це дійсно допомогло. Не знаю наскільки мої референси будуть читатися на подіумі, але мені вони були по-справжньому потрібні".

Erdem осінь-зима 2018/2019
Erdem осінь-зима 2018/2019
Erdem осінь-зима 2018/2019

Подивитися всю колекцію.

Читайте також:

Похмура романтика: що потрібно знати про бренд Erdem

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.