До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляє новий годинник з матового вуглецю і золота

До першого дня й початку року Тигра за місячним календарем швейцарський бренд Hublot представив нову модель Spirit of Big Bang Carbon Gold Tiger — годинник, виготовлений з матового вуглецю й золота.

В основі нової моделі — класичний 42-міліметровий корпус Spirit of Big Bang, що являє собою яскраве втілення головних принципів злиття Hublot. Це перший годинник Spirit of Big Bang з корпусом з матового вуглецю та 18-каратного жовтого золота — сплаву, який Hublot використали у власній колекції лише раз. Годинник випустили обмеженою кількістю у 200 екземплярів, і серед них не буде двох однакових. Візерунки, створені в процесі сплавлення, випадкові, як величні смуги тигра.

Реклама

Годинник обладнано скелетонованим хронографом Hublot з автоматичним підзаводом. Цей сучасний високоточний автоматичний механізм вирізняється низкою технічних інновацій. Модель має 50-годинний запас ходу і водонепроникність до 100 метрів.

Бренд також пропонує два варіанти ремінців. Модель постачається з чорним каучуковим ремінцем з принтом, що імітує смуги тигра. Він застібається на розкладну застібку, виготовлену з чорної кераміки й титану з чорним покриттям. Завдяки системі One-Click, яку запатентував Hublot, власник може швидко й легко замінити його на наявний у комплекті тканинний ремінець кольору жовтого золота із застібкою на липучці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.