До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

H&M випустять спільну колекцію з Giambattista Valli

Шведський ритейл-гігант H&M продовжує залучати до співпраці найвідоміші бренди. Торік вони зробили спільну колекцію з Moschino, до цього працювали з Erdem, Balmain і Alexander Wang, а 2019 року вирішили порадувати всіх прихильниць романтичних суконь італійського дизайнера Джамбаттиста Валлі.

Першою сукню з нової колекції приміряла топ-модель Кендалл Дженнер, яка у вбранні з рожевого фатину прийшла на благодійний вечір amfAR у межах Каннського кінофестивалю. Кілька образів, до речі, з'являться в обраних магазинах H&M вже 25 травня, але вихід повної колекції традиційно запланований на листопад.

Реклама
Кендалл Дженнер і Джамбаттиста Валлі в Каннах

Джамбаттиста Валлі народився в Римі, де вступив у Європейський інститут дизайну, а потім поїхав вчитися до Лондона – в коледж Сен-Мартінс. Однак після навчання він повернувся у рідну Італію і влаштувався працювати до відомого тоді дизайнера Роберто Капуччі. Час у цьому бренді він називав найкращим навчанням. Потім в його кар'єрі була робота над лінією Fendissime, співпраця з Krizia, Emanuel Ungaro та Iceberg. Навіть ходили чутки, що після виходу на пенсію Валентино Гаравані саме він очолить його марку Valentino, але Валлі пішов своєю дорогою – 2005 року відбувся показ дебютної колекції бренду Giambattista Valli. За цей час він встиг не тільки завоювати повагу прихильниць, але і стати повноправним учасником Тижня високої моди в Парижі, де раз на пів року показує свої нові кутюрні колекції, що торкаються не одного дівочого серця.

За лаштунками шоу Giambattista Valli

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.