До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

FASHION EXPERIMENT 01: українські дизайнери на Тижні моди в Токіо

У Токіо команда Ukrainian Fashion Week прилетіла через місяць після повернення з Нью-Йорка. Обидва масштабні проекти, мета яких представити українських дизайнерів у впливових для fashion-світу містах, відбулись під час офіційних Тижнів моди. Весь проект FASHION EXPERIMENT 01 – Нью-Йорк і Токіо – минув за підтримки Українського культурного фонду.

Цілісний підхід до концепції презентації, ретельно розроблена арт-інсталяція, підбір запрошених дизайнерських брендів і потужна команда креативних партнерів проекту, – дали змогу зробити унікальний продукт, який організатори протестували на протилежних куточках землі. У США і Японії.

Реклама

FASHION EXPERIMENT 01 представляв резидентів UFW з колекціями SS19: DZHUS, FROLOV, Ruslan Baginskiy, the COAT by Katya Silchenko, Valery Kovalska, Yelizavetta Volosovska.

Головний меседж проекту: "Українська мода настільки різноманітна, непередбачувана, самобутня, що її не можна просто споживати. Її спочатку потрібно досліджувати", – в основі візуальної та загальної концепції FASHION EXPERIMENT 01.

Але не менш важливою своєю місією Ukrainian Fаshion Week бачить об'єднання вітчизняних представників креативних індустрій і демонстрацію світу їх високого професійного рівня.

<b>укр диз токио</b>

The COAT by Katya Silchenko

Простір художньої галереї в артистичному районі Токіо, де представили презентацію, перетворився в уявну fashion-лабораторію, де за допомогою графічного дизайну – Lesha Mykhailov x Jugoceania, саунд-дизайну – Daniel Syenichkin / Bejenec, відеоконтенту – Beehive creative buro, віртуального простору з моделями дизайнерів , розробленого Русланом Капустіним і SKYWELL SOFTWARE за технічної підтримки SAMSUNG Україна, гості "досліджували" українську моду.

Yelizavetta Volosovska

Проект FASHION EXPERIMENT 01 відвідали японські та європейські фешн-журналісти, інфлюенсери, блогери, байєри та фотографи. Одним з перших гостей події став Посол України в Японії, пан Ігор Харченко.

Ruslan Baginskiy, The COAT by Katya Silchenko
DZHUS
Valery Kovalska
FROLOV

Український фотограф Валерій Ведута відзняв фотосесію на вулицях Токіо.

Логістичний партнер проекту – агентство Delfa Tour.

Керівник проекту – Олександра Димитрієвич (Ukrainian Fashion Week).

Креативний директор – Яніс Недопас.

Фото: Валерій Ведута

Модель: Юлія Галкіна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.