До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Епоха романтизму: Darja Donezz весна-літо 2020

Джерелом натхнення у весняно-літньому сезоні для Darja Donezz послугувала філософія романтизму. У новій колекції дизайнерка досліджувала його дуалізм – протиставлення одне одному реального і фантазійного. "Сучасний світ переживає трансформацію в усіх сферах: з одного боку, на перший план виходить внутрішній світ людини, а з іншого боку – особистість слабшає під впливом мінливих тенденцій, орієнтирів і постійного онлайн-режиму. Романтизм – це своєрідний бунт, незгода з реальністю і в той же час ідеалізація минулого, спроба переосмислення сьогодення і незламна віра в майбутнє", – каже Дарія Донець.

Darja Donezz весна-літо 2020
Darja Donezz весна-літо 2020

Дизайнерка впевнена, що настав час делікатніше ставитися до почуттів, внутрішніх відчуттів і здатності споглядати. "Світ занадто швидко рухається, йому необхідна пауза, перезавантаження, переосмислення. Споглядати, відчувати і мріяти – три кити, на яких вишикувалася вся колекція", – каже дизайнерка.

Реклама
Darja Donezz весна-літо 2020
Darja Donezz весна-літо 2020

Під час роботи Дарія Донець також надихалася персонажем імператриці Євгенії з картини "Імператриця Євгенія в оточенні фрейлін" Франца Ксавера Вінтерхальтера і романтичними полотнами англійського художника Едмунда Блера Лейтона.

Darja Donezz весна-літо 2020
Darja Donezz весна-літо 2020

Символ колекції Darja Donezz у новому сезоні – жук скарабей як уособлення творення і віри у власні сили. Квіти, як і раніше, залишаються головним принтом бренду. У колекції використані такі матеріали, як бавовна, шовк і віскоза. Серед знакових моделей – легкі, як хмари, сукні, силуети, що апелюють до періоду "другого рококо" з великою кількістю декоративних деталей.

Переглянути всю колекцію Darja Donezz весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.