До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джорджія Мей Джаґґер стала обличчям кампейну Miu Miu

Джорджія Мей Джаґґер стала обличчям капсульної колекції Miu Miu Ceremony.

Нова капсульна колекція Miu Miu Ceremony – втілення того, за що люблять італійський бренд: дози нудотливої миловидості, що контрастує з бунтарським настроєм. У лінії є все, щоб виділитися в натовпі: від міні-суконь з блискітками до лакових шкіряних туфель. Наочний приклад: кремова міні-спідниця, усипана лелітками, в комплекті з відповідним жакетом, що створює чарівний ансамбль, доречний для події з садовим дрес-кодом.

Реклама

<b>мэй миу миу</b>

Червоною ниткою всю колекцію пронизує гламурний настрій. Він відчувається у всій лінії завдяки таким речам, як ефектні сонцезахисні окуляри форми "котяче око", блискучі туфлі Мері Джейн і міні-сукні з комірами інкрустованими кристалами. Колекція Ceremony наповнена шовком та мереживом, стрічками і бантами, блискітками і кристалами, що прикрашають непідвладні часу елегантні моделі. Силуети варіюються від коротких міні-суконь і вузьких блузок з рюшами до сорочок з органзи з деталями чоловічого крою та спортивних штанів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.