До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Невагома матерія: 15 образів з органзи

Новий сезон весна-літо 2019 мине під девізом "легкість і невимушеність". Дизайнери одноголосно захоплюються напівпрозорими тканинами, серед яких шовк, шифон і органза. Остання стала головною героїнею нових колекцій Miu Miu, Valentino і Rejina Pyo.

Valentino весна-літо 2019

Жіночні і романтичні силуети в парі з відвертою напівпрозорою фактурою органзи мають небанальний і свіжий вигляд. У новому сезоні дизайнери як сфокусувалися на total-образах з невагомої тканини, так і показали варіанти комбінацій цього матеріалу з іншими. Так, Valentino продемонстрували монументальну плісировану чорну сукню з шовкової органзи, а Chanel оновили культове маленьке чорне плаття зробили реверанс у бік прозорості. Тим часом Off-White поєднали блискучі штани з подовженим жакетом, а Rejina Pyo оспівали блакитний костюм з органзи, який дизайнер пропонує одягати на яскравий топ, а до нього витончені босоніжки родом з 1990-х років.

Реклама
Chanel весна-літо 2019
Rejina Pyo весна-літо 2019
Off-White весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав легкі літні образи з невагомої органзи.

<b>1органза</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.