До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дух часу: колекція RITO весна-літо 2020

Український бренд дизайнерського трикотажу RITO представив колекцію сезону весна-літо 2020 року, і присвятив її свободі, жіночності й творчості.

У новій колекції дизайнерка бренду повноцінно розвинула три теми, даючи змогу дівчині RITO бути різною, переймати настрої міста, "подорожувати" в просторі й часі й водночас бути собою.

Реклама

Основні речі колекції весна-літо 2020 року — технологічно складні моделі з жакарду, представлені як костюмна трійка: джемпер, мініспідниця й кардиган з принтами у двох колірних варіаціях, що вільно сидить. Ці моделі — омаж японським коміксам, а також утілення вільного духу 80-х з його вуличним мистецтвом, хіп-хопом, відеоіграми й драм-машинами. Речі можна одягати як разом, так і комбінувати з базовими елементами гардероба.

Ще одна тема, відбита в новій колекції RITO — сафарі. Бренд уперше доповнив асортимент нев’язаними речами. Такі моделі з жакарду з анімалістичними малюнками можна носити у форматі total look. Вони добрі як для офісу, так і вечірнього коктейлю. Також їх можна комбінувати з лляними штанами або спідницями. Особливу увагу варто звернути на об’ємні вільні сукні з кулісками, незамінні в спеку.

Легкі трикотажні сукні з віскози й бавовни, топи з коротким рукавом у декількох кольорах, що правильно сидять, костюми вільного крою зі штанами або кюлотами, а також класичні жилети з невагомої й пухкої віскози — з новою колекцією RITO знову підкреслюють незамінність базових монохромних трикотажних речей, актуальних незалежно від сезону, і дають змогу відчувати себе комфортно й стильно день по дню.

Усі вироби RITO не кроять, а вив’язують за спеціальною програмою, окремо розробленою під кожен виріб, що є золотим стандартом виробництва люксового трикотажу. Це допомагає виробництву знизити кількість відходів. Бренд використовує італійську пряжу, яка дає змогу створювати продукт, який зберігатиме свою якість не один сезон.

Фірмові бутики RITO:

Україна, Київ, вул. Ігорівська, 5, тел.: +380 44 425-25-00
Україна, Київ, вул. Лисенка, 1, тел.: +380 44 278-71-40
Литва, Вільнюс, вул. Басанавічус, 16 тел.: +370 6 260 0055
Сайт: rito.ua

Facebook: www.facebook.com/DMRITO

Instagram: www.instagram.com/rito_knits/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.