До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дитяча колекція квіткових букетів від Fiori

Напередодні свята Великодня міжнародна компанія з флористики та декору Fiori представила дитячу колекцію квіткових букетів. Як і в колекціях для дорослих у ній закладений особливий сенс: стати гідом доброго смаку і стилю для дітей. Кожна дитина дивиться на своїх батьків та хоче бути схожою на них. Саме тому Fiori створили дитячу лінію букетів, яка припаде до душі і батькам, і дитині.

У колекції дитячих букетів від Fiori є своя історія. Гості часто приходять у флористичні бутики разом з дітьми. І на обличчях малюків читаються захват і бажання володіти таким же букетом, як у дорослих, хоч на маленький крок наблизитися до них. Часто очі дівчинки загоряються, коли вона спостерігає, як флорист створює букет для мами, бабусі або старшої сестри. Іноді вона може боязко попросити тата про купівлю і для неї такого ж букета. Саме в такі моменти в дівчинці народжується майбутня жінка і формується її смак.

Реклама

Так на світ з'явилася особлива дитяча колекція букетів з подарунком, натхненна ніжним і делікатним віком. Адже саме в дитинстві розвиваються найважливіші якості: доброта, ставлення до світу і людей, любов до музики, мистецтва і квітів. І тепер кожна дитина може отримати букет, доречний для свого віку і адаптований під індивідуальність юної особистості. Під час створення колекції креативна команда Fiori опиралася на цінності, кожна з яких по-своєму важлива для дитини.

Емоція

Яскрава мить усвідомлення того, що це – перший букет від Fiori, чудовий подарунок, який хочеться запам'ятати, сповна насолодитися ним і досліджувати його.

М'який плюш

Букет має дивувати і радувати, але не ранити. Саме тому він м'який і ніжний. Композиції виконані в пастельних тонах з одним яскравим акцентом і упаковані в плюшеву коробку з заячими вушками.

Радість

Дитина при вигляді букета, з якого стирчать м'які вуха великоднього зайця, обов'язково відчуває захват. Адже якщо букет з вухами – попереду чекає пригода!

Сюрприз

У кожному букеті захована іграшка-сюрприз, а отже його точно варто вивчити. Дитина – дослідник, їй важливо самій розкрити таємницю.

WOW-ефект

Дитина, коли розглядатиме, чіпатиме і нюхатиме свою квіткову композицію, обов'язково знайде маленький подарунок. У кожен букет дитячої колекції входить лялька LOL, але, за бажанням, можна покласти й інший подарунок.

При створенні дитячих букетів використовують тільки м'які і безпечні елементи, а також найкращі живі квіти в монохромному виконанні. Креативна команда Fiori намагається надати сенс кожному подарунку і зробити його отримання по-справжньому приємною і захопливою подією. Але головне – дати можливість батькам відкрити своїй дитині цілий новий світ, в якому все починається з справжнього мистецтва і гарного смаку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.