До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дебютна колекція українського бренду Sanna One Pigeon

Promotion

Дизайнерський бренд Sanna One представив дебютну колекцію. Натхненним мотивом колекції стали голуби, що прикрашають сукні з натуральної шкіри та шовкової органзи. Повітряний лебединий пух підкреслює фактуру цих елегантних матеріалів, дух свободи польоту і жіночої легкості, втілений в колекції.

Реклама

"З цими незвичайними птахами, символами удачі, миру та гармонії у мене пов’язані особисті приємні емоції. Саме вони надихнули мене на одяг, у якому жінка зможе відкрити кращу версію себе", – коментує засновник Sanna One Оксана Островська.

Особливу увагу дизайнер приділяє крою. Шкіра – вкрай вимогливий матеріал, і, враховуючи, що в колекції присутні такі рідкісні моделі, як штани з білосніжної шкіри, сукні з бірюзової замші та шкіри відтінку рожевої пудри, а також ручна вишивка бісером, кожний виріб, перш ніж набути ідеального силуету, посадки та чарівливого зовнішнього вигляду, пройшов контроль якості.

Обличчям першої колекції Sanna One стала українська топ-модель зі світовим іменем Елла Кандиба. Супермодель позує на фоні міських пейзажів, які якнайкраще характеризують колекцію. Pigeon – це історія жінки, яка в ритмі великого міста зберігає свою витонченість, легкість та індивідуальний образ.

<b>Pigeon by Sanna One</b>

Шоу-рум Sanna One:

Вул. Лютеранська, 11а.

@sanna_one

http://facebook.com/sannaone

www.sannaone.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.