До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що українські дизайнери покажуть на Ukrainian Fashion Week

З 1 до 5 лютого відбудеться новий сезон Ukrainian Fashion Week, у межах якого нові осінньо-зимові колекції представлять українські дизайнери. Хтось із них потім вирушить у паризькі і міланські шоу-руми, хтось повезе колекції в Азію, а vogue.ua вже знає, що вони покажуть.

Flow The Label

Нова колекція Flow The Label присвячена всім дівчатам, які за один день встигають зробити безліч справ, тому їх образ більше нагадує зовнішній вигляд Тома Сойєра: хлоп'ячий стиль, поєднаний з сільською простотою і легкістю.

Реклама
Flow The Label осінь-зима 2019/2020
Flow The Label осінь-зима 2019/2020
Lake Studio

Український бренд Lake Studio в новому сезоні порівнює дівчат з акторками, а Олеся Кононова і Анастасія Рябоконь міркують про те, скільки ж ролей за один день ми сьогодні встигаємо приміряти. У колекції немає однієї героїні: вона рухлива і різноманітна. Вона ніби ілюструє дорослішання дівчини і трансформації, які з нею відбуваються, і те, як легко вона змінює настрій.

Lake Studio осінь-зима 2019/2020
Lake Studio осінь-зима 2019/2020
Poustovit

Колекція POUSTOVIT осінь-зима 2019/ 2020 натхненна стилем і традиціями гірських народів – українських гуцулів і жителів Уельсу і Шотландії, які за умови уважного розгляду, мають багато спільного. На подіумі глядачі побачать різноманіття клітинки, несподіване поєднання відтінків і гри з об'ємом.

Poustovit осінь-зима 2019/2020
Poustovit осінь-зима 2019/2020
ARTEMKLIMCHUK

Артем Климчук продовжує у своїх колекціях розповідати про улюблений Київ. Цього разу він згадує літературне кафе Х.Л.А.М., яке було за рогом його шоу-руму на вулиці Заньковецької 100 років тому. До речі, саме там Мандельштам зустрів свою дружину.

ARTEMKLIMCHUK осінь-зима 2019/2020
SIX.

Під час роботи над цією колекцією дизайнер бренду Юлія Богдан думала про жінок, які звикли вибудовувати свій стиль по частинках. "Ми пограли і в хіпі, і в бохо, і у строгість, і у свободу. Люди ж постійно грають в ігри, а речі повинні підігравати", – додає дизайнер.

SIX. осінь-зима 2019/2020
Przhonskaya

Олена Пржонська в новій осінньо-зимовій колекції дещо філософує і намагається знайти відповідь на питання: що змушує людей населяти найвіддаленіші куточки планети, пристосовуватися до життя в найбільш ворожих умовах і, при цьому, існувати в гармонії з природою?

Przhonskaya осінь-зима 2019/2020
Przhonskaya осінь-зима 2019/2020
A.M.G.

Олена Беттяр надихнулася елегантним і яскравим стилем принцеси Діани. Вміння поєднувати різноманітність фактур і колірні експерименти багато в чому сформували тенденції 80-х. У колекції можна простежити характерні елементи гардероба Діани: масивні волани і яскраві колірні рішення, строгі костюми двійки і улюблені сукні на одне плече.

A.M.G. осінь-зима 2019/2020
Frolov

Іван Фролов продовжує досліджувати межі жіночої сексуальності в новій колекції. Напівпрозорі матеріали, чуттєвий крій і елегантна провокація – чекають глядачів вже 1 лютого.

Frolov осінь-зима 2019/2020
Frolov осінь-зима 2019/2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.