До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Гадід і Гейлі Бібер у новому кампейні ароматів Versace

У червні, коли весь світ мріяв про будь-яку можливість літньої відпустки, Белла Гадід і Гейлі Бібер засмагали на яхті біля берегів Сардинії. Папараці поморочили голови, поки дізналися, як дві найпопулярніші моделі у світі перетнули Атлантику в пошуках місця для відпочинку, коли в багатьох країнах усе ще був карантин.

Белла Хадид и Хейли Бибер Белла Гадід і Гейлі Бібер

Тепер світлини з подорожі дівчат стали доступні всім — і це не звичайні знімки з відпочинку в Instagram. Бібер і Гадід, які стали обличчями жіночих ароматів Versace Dylan Turquoise і Dylan Blue відповідно, знімали кампанії нового сезону для італійського дому.

Реклама
Хейли Бибер в кампейне аромата Versace Dylan TurquoiseГейлі Бібер у кампейні аромату Versace Dylan Turquoise

Обох засмаглих дівчат, які позують на тлі мальовничого Середземного моря, знімав Гарлі Вейр на віддаленому острові Кавалло, розміщеному між Корсикою й Сардинією. Бібер у блискучому аквамариновому вкороченому топі й мініспідниці лежить на піску. Гадід сидить на камені в темно-синій сукні в променях призахідного сонця. Золоті ланцюжки з фірмовим логотипом дому як голова медузи, купа браслетів на щиколотках, ланцюжки на животі й сережки роблять образи моделей ще ефектнішими.

Белла Хадид в кампейне аромата Versace Dylan Blue Белла Гадід у кампейні аромату Versace Dylan Blue

Для Гадід, яка стала послом аромату Dylan Blue ще у 2017 році й обличчям колекцій прет-а-порте Versace осінь-зима 2018/2019 і весна-літо 2019/2020, робота з італійським домом — звична річ. Що стосується Бібер, то це її перша кампанія для бренду, хоча до цього вона вже побувала на подіумі Versace.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.