До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Альтернативний погляд: шоу Off-White, Christian Dior і Ann Demeulemeester

Офіційні фотозвіти демонструють насамперед одяг, щоб можна було добре розгледіти особливості крою, відтінок тканини і посадку речі, але вони практично не передають атмосфери того чи іншого шоу. Тому vogue.ua демонструє альтернативний погляд на найцікавіші покази в межах Тижня моди в Парижі.

Christian Dior весна-літо 2020
Ann Demeulemeester

Себастьян Меньє, який зараз створює колекції для Ann Demeulemeester, змусив шанувальників бренду вирушити на околицю Парижа, де продемонстрував свій погляд на сезон весна-літо 2020. Дизайнер переосмислив естетику панку, яка завжди впливала на Ann Demeulemeester, ретельно опрацював її силуети і деталі. Несподівані вирізи і прорізи надавали інтриги образам, а чорний додавав їм правильної частки драматизму.

Реклама

<b>Ann_Dem</b>

Off-White

Дев'яності продовжують турбувати Вірджила Абло. У новому сезоні дизайнер зосередився на чистих лініях і прибрав все зайве з колекції. Єдиний виняток – колір: неонові спалахи виявилися вельми доречними. А найбільш пам'ятним образом на подіумі став вихід Белли Хадід у сукні насиченого рожевого кольору.

<b>Off-White_Masha</b>

Christian Dior

Марія Грація К'юрі, креативна директорка Christian Dior, своєю новою колекцією нагадала про екологічну проблему, з якою зіткнулася наша планета. Спеціально для показу в центрі Парижа висадили повноцінний ліс, а моделі, які дефілювали між деревами, нагадували лісових мавок – загадкових і ніжних одночасно.

<b>Ch_Dior_Masha</b>

Фото: Марія Павлюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.