До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 обіцянок самій собі: розбудити всередині звіра

Vogue.ua спільно з маркою Intimissimi і модною ілюстраторкою Mademoiselle Jolie продовжує проєкт #MyIntimateMood. Новий сезон ми назвали "П'ять обіцянок самій собі" і в кожному матеріалі будемо нагадувати собі і вам, що найважливіші обіцянки в житті – не ті, які ми даємо іншим людям. А ті, які ми даємо собі.

Обіцянка №3: розбудити в собі звіра

Ви коли-небудь спостерігали за тваринами? От лежить кішка. Не просто лежить, а зі знанням справи лежить. Витягне лапи, згорнеться клубочком, покладе голову на лапи, перекотиться зі спини на живіт. Видно, що кішці добре. Затишно. Кішка вміє жити і насолоджується кожною секундою. Кішка – молодець. Будьте як кішка.

Реклама

От левиця йде саваною. Нікуди не поспішає, просто собі йде у своїх левиних справах. Трава лоскоче їй черево, круглі вуха злегка тремтять. Левиця не несеться стрімголов, щоб дістатися тіні/озера/газелі. Ні, вона просто йде – статечно і повільно. А під бежево-золотою шкірою ворушаться залізні м'язи. Левиця впевнена в собі, гарна і граційна. Левиця – молодець. Будьте як левиця.

Хом'як гризе моркву. Впинається в неї зубами, от-от – і, здається, заплющить очі від захвату. Морква. Сира. Без кмину і оливкової олії extra virgin. У хом'яка ні начиння Villeroy & Boch, ні лляних скатертин і кілець для серветок, ні свічок для антуражу, ні обіцянок присвятити себе ЗСЖ з понеділка, ні щоденного зважування, пов'язаного з легкою тривогою. Хом'як просто радіє і їсть морквину. Хом'як – молодець. Будьте як хом'як.

Собака грається з м'ячем. Гасає по траві: очі горять, вуха – за вітром. Азарт і самовіддача, аж кінчик хвоста вібрує. Собака не наймає тренера на всі гроші, не пише в щоденнику: "Спорт тричі на тиждень" ("тричі" підкреслено, поруч знак оклику). Собака просто пустує. Йому весело. Собака – молодець. Будьте як собака.

Зебра стоїть біля дороги. Бездоганна постава, круглі сідниці, смужки. Зебра не розглядає свої смужки в дзеркалі з тугою: "Вони, здається, несиметричні", "От би вони були тонші", "Треба записатися на ін'єкції зі збільшення смужок", "Завтра ж іду перефарбовуватися, чорні і білі мені зовсім не личать. Потрібні бронзові і коричневі, а зверху – легке тонування". Зебра красива і задоволена собою. Будьте як зебра.

Тигриця гарчить. Їй щось не сподобалося – і вона шкірить зуби. Ніс набрижується, обурення очевидне. Тигриця не рефлексує, не збирається обговорити ситуацію зі своїм психотерапевтом, не завантажує додаток з управління гнівом, не ковтає образи. Тигриця висловлює своє невдоволення. Тигриця – молодець. Будьте як тигриця.

Якщо коротко, суть ось у чому. Всі люди різні. Всі гарні від народження. Всі мають право жити на повну. Інша справа, що для цього іноді треба розбудити свого внутрішнього звіра. Ну і що, якщо це армадилло. У армадилло броня. Йому море по коліна. Армадилло – молодець. Будьте як армадилло.

Осіння резолюція №3: розбудити в собі звіра. І знову-таки насолоджуватися життям.

<b>intimissimi3</b>

Придбати білизну Intimissimi можна у фірмових магазинах бренду в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі та Херсоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.