До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найнезвичайніші аксесуари та прикраси сезону осінь-зима 2021/2022

Іронічні аксесуари і прикраси захопили подіуми: в осінньо-зимових колекціях можна зустріти клатчі з вухами, кольє значних розмірів у вигляді бронхів, клатчі-мінодьєри в анатомічній формі серця, браслети у вигляді кісток, сережки, що відсилають до порцелянових статуеток, які чекають свого зоряного часу в старовинному трюмо, і шкіряні рукавички з кишенею на замку. Vogue.ua зібрав найнезвичайніші прикраси й аксесуари сезону осінь-зима 2021/2022.

Schiaparelli
Schiaparelli Couture

Schiaparelli відомі своїми дотепними знаковими елементами, які знову і знову повертають сюрреалізм на подіум, але новий сезон приніс нам майстерно зроблені сумки і прикраси, що вражають своєю анатомічною подобою. Кольє у вигляді бронхів уже встигла приміряти Белла Хадід для свого виходу на червону килимову доріжку в Каннах. Скульптурна прикраса з позолоченої латуні не залишила модель без загальної уваги. Спільно з італійським брендом домашнього декору Fornasetti, Ніколя Жеск’єр створив сумки, натхненні античними монетами. Колекція Gucci ж принесла у світ моди клатчі-серця, всипані блискучими каменями.

Реклама
Louis Vuitton
Gucci

Реалізм Рафа Сімонса також не залишився без уваги: ​​прикраси у вигляді кісток, які оперізують светри і штани, мають усі шанси стати великим ґітом осінньо-зимового сезону. Великі сережки з тваринами від Acne Studios в дусі старовинних порцеляновових статуеток, які з особливою ретельністю колекціонувало старше покоління, додадуть будь-якому образу дитячої наївності і затишної атмосфери — особливо, якщо заримувати їх з трикотажним костюмом.

Raf Simons
Acne Studios

Короткі шкіряні рукавички й босоніжки на підборах — не новинка, проте новий сезон привніс і в ці звичні аксесуари свої корективи. Рукавички Prada доповнилися кишенею, яка легко вмістить усі необхідні дрібниці і звільнить від потреби взяти з собою мінісумку або клатч. Деніел Лі, відомий своїми "вірусними" винаходами, пофарбував босоніжки в яскравий аквамарин і прикрасив їх зігнутими лініями, що нагадують чи то гумку для волосся, що вже стала культовою, чи то провід стаціонарного телефону.

Prada
Bottega Veneta

Крім цього, в осінньо-зимових колекціях були помічені сумки — не такі незвичайні, як у Gucci, до прикладу, але вони все ж таки вражають своїми значними розмірами. Marni і Fendi відтворили свої культові моделі в XXL-розмірі — на противагу тренду на міні і мікросумки, який не минає. Поза всілякими сумнівами — в такі тоути точно поміститися все найнеобхідніше і навіть більше.

Marni
Fendi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.