До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний аксесуар: пляшки для води від fashion-брендів

У світі моди відбулося зрушення: ми вступили в епоху, коли легковажність сприймається з підозрою, а функціональність цінується набагато більше, ніж форма.

Акуратно вписуючись у ширший тренд на використання багаторазових пляшок, який набирає обертів в останні кілька років, новий різновид модних посудин для рідин грає на апетиті людей до люксового мерчу. Проте нові ультрарозкішні аксесуари не такі вже й непотрібні, як футболка Muse, яку ви придбали під час світового турне гурту у 2004 році. Фірмові пляшки для води на взірець тих, що зображені нижче, зрештою, призначені для зберігання ваших улюблених рідин і захищають вас від надмірного використання пластику. Так чому б не дозволити собі придбати такий не лише модний, а й потрібний аксесуар?

Реклама

1. Saint Laurent

Це оновлена ​​статуетка "Оскара"? Чи мініатюрний олімпійський факел? Ні. Це нова пляшка Saint Laurent, і її неможливо не хотіти. Бажано ще носити її в одній зі шкіряних сумок паризького бренду.

2. Louis Vuitton

Стриманий шкіряний чохол цієї універсальної посудини для напоїв від Louis Vuitton неодмінно додає чарівності ультрамодному аксесуару. Але і сам термос, прикрашений монограмою, вартий не меншої уваги — він зберігає температуру напою, що міститься в ньому.

3. Fendi

Чорна глянсова пляшка в розкішному чохлі з монограмою Fendi — ідеальний варіант для походів. Зверніть увагу на петлю на кришці жовтого кольору — такий яскравий акцент має запобігти втраті аксесуара в дюнах або лісах.

4. Prada

Шикарний і на диво дуже доступний і стриманий варіант надмодної пляшки. Ця однотонна алюмінієва модель міланського супербренду Prada матиме гарний вигляд на брелоку або ремені.

За матеріалами gq-magazine.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.