До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трикотажний костюм зі спідницею — модна покупка цього літа

Якщо раніше трикотаж асоціювався лише з "бабусиним" гардероб, то нині він справедливо займає провідні позиції на модних подіумах і в гардеробах головних streestyle-зірок. Різке зростання попиту на трикотаж пов’язане з появою нової категорії в’язаних виробів — чуттєвих і принадних. Дизайнери взялися впроваджувати в колекції мінікардигани, сукні з розрізами на талії, всілякі бралети із зав’язками та спідниці з незвичними вирізами, акцентуючи на фігурі. Тепер трикотажні вироби просто зобов'язані з’явитися в гардеробі кожної модниці, а почати ми пропонуємо зі спідничного костюма тонкого плетіння.

Etro

У сучасному суспільстві вже нікого не здивуєш брючною двійкою чи трійкою (хоча не можна заперечувати їхньої практичності й комфорту), а ось трикотажний спідничний костюм матиме набагато цікавіший вигляд, не кажучи вже про його жіночність. У літніх колекціях дизайнерів нині можна побачити варіанти як на щодень, так і моделі для морського відпочинку або вечірки. Придивіться до в’язаного костюма Etro, прикрашеного візерунками в італійському стилі, який захочеться вдягнути десь на острові Капрі. Для повсякденних образів згодяться костюми-трійки Altuzarra і Private Policy, які легко трансформуються у вечірні ансамблі за допомогою взуття на підборах і прикрас. Якщо хочеться спробувати щось незвичне, то пропонуємо звернутися до колекції Acne Studios і приміряти костюм з плавними колірними переливами, що складається з топа й спідниці із заходом. Інший нетривіальний варіант трикотажного образу показали Salvatore Ferragamo — топ з довгими зав’язками, подібними до локшини, і помаранчеву спідницю з прорізами.

Реклама
Salvatore Ferragamo
Altuzarra
Private Policy
Acne Studios
Christopher Esber

Vogue.ua зібрав 10 трикотажних костюмів, які стануть в пригоді прохолодного літного вечора.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.