До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шарфи сезону осінь-зима 2022/2023

У парі зі струмливими шовковими хустками, що стали незамінними супутниками будь-яких образів сезону осінь-зима 2022/2023, у гру вступили й найрізноманітніші вовняні та кашемірові шарфи — від обʼємних "дутих" моделей до смугастих та екстрадовгих. Раніше ми вже розповідали про модні шапки сезону, а сьогодні vogue.ua зібрав гід найактуальнішими шарфами.

Екстрадовгі

З настанням холодів аксесуари виконують не тільки естетичну функцію, а й практичну, тому є невіддільною частиною осінніх образів. Одними з найпомітніших моделей сезону стали екстрадовгі шарфи, схожі на улюблену теплу ковдру. Окрім як зігрівати, вони також слугують ідеальним стилістичним полотном, адже довжина такого шарфа дає змогу гратися з ним на бажання. Шукайте улюблений варіант у колекціях Christian Wijnants та Maitrepierre.

Реклама
Christian Wijnants
Maitrepierre
Торочки

Не можна оминути й подовжені шарфи з торочками. Вони прикрашали шиї моделей на показах Etro і Gabriela Hearst. Останній бренд зробив ставку на великокаліберне в’язання, що немов повернулося з далекого дитинства, коли батьки щільно й у кілька шарів пов’язували шарф на шию дитини, рятуючи її від холоду. Такий аксесуар матиме особливо вдалий вигляд у монохромному образі, доповнюватиме й освіжатиме його.

Gabriela Hearst
Etro
Лого

Логоманія не полишає верхніх сходинок головних тенденцій сезону. Тож тепер знайшла своє місце й на теплих шарфах. Tommy Hilfigier зробили вибір у бік найактуальніших кольорів сезону — поєднання синього й жовтого. А Maison Kitsune показали довгий шарф з примітними літерами з назви бренду.

Tommy Hilfigier
Maison Kitsune
Смужка

Смужка вже давно стала частиною сезонних модних трендів. Попри свою особливу популярність минулого літа, цієї осені принт продовжує свою тріумфальну ходу. Так, за смугастим шарфом радимо звернутися до Chanel, які поєднали його з кардиганом у тон, або Daniel W. Fletcher.

Chanel
Daniel W. Fletcher
Обʼємні

Мода на об’ємні пуховики дала зелене світло новому тренду — серед усіх шарфів особливо вирізняються "дуті" моделі: з нейлону й поліестеру, однотонні або принтованні. Такі аксесуари зʼявилися в колекціях Ferrari й Baum und Pferdgarten. Обʼємні шарфи стануть стильною альтернативою кашеміровим зразкам і яскравим акцентом зимових образів.

Ferrari
Baum und Pferdgarten

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.