До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шовкова хустка – головний аксесуар цього літа

Шовкова хустка – культовий аксесуар, який уже кілька сезонів поспіль залишається популярним і жаданим. У колекціях весна-літо 2022 можна знайти безліч варіантів: від стриманих однотонних і мрійливих принтованих до найстильніших моделей цього сезону – синьо-жовтих. Vogue.ua зібрав наймодніші шовкові хустки в колекціях українських та світових брендів.

Gunia Project
Jil Sander

У своїй весняно-літній колекції Jil Sander зробили ставку на лаконічність: перший образ нової лінійки, що складався із жовтих штанів і жакета, бренд доповнив світло-блакитною хусткою, яку повʼязали на шиї моделі. Gunia Project у своїй новій колекції Freedom також поєднали жовтий і синій. Окрім цього, їхня хустина доповнена українською символікою.

Реклама
Lady Di Atelier
Fendace

Цього літа шовкові хустини варто носити не тільки як стильний аксесуар, що можна зав’язати на шиї, а також і як головний убір. Повʼязати хустку як бандану пропонує колекція Fendace – перший спільний реліз двох модних гігантів, Fendi та Versace. Український же бренд Lady Di Atelier робить ставку на класичний спосіб стилізації: шовкову хустину, сформовану в капюшон, рекомендують носити, щільно зав’язуючи під підборіддям.

OLIZ
Charlotte Knowles

Окрім цього, шовкові хустки – ідеальний помічник у створенні стильної зачіски. Вплести шовк у косу або залишити його майоріти на вітрі, переплітаючись із власним волоссям – вибір за вами. У будь-якому разі рекомендуємо звернути увагу на моделі від українського бренду OLIZ, що створює сучасні аксесуари, поєднуючи мистецтво з традиціями. Не менш актуальні та стильні варіанти можна знайти в Nesamovyto, що спеціалізується на створенні неординарних аксесуарів, та в бренду SHPALTA, який виробляє найоригінальніші шовкові хустки, прикрашені зображенням історичних пам’яток Украіни та патріотичною символікою.

Nesamovyto
SHPALTA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.