До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шапки сезону осінь-зима 2022/2023

Шапки – незамінний аксесуар для холодної погоди, який не лише відзначається практичністю та зручністю, а й додає осінньо-зимовим образам завершеності. Цього сезону дизайнери пропонують вибирати шапки-біні великої в'язки, моделі з "вухами" в перуанському стилі, об'ємні в'язані головні убори, варіанти в яскравих колірних рішеннях або моделі з незвичайним декором. Vogue.ua зазирнув у колекції осінь-зима 2022/2023 і зібрав наймодніші шапки, які вам знадобляться – від мінімалістичних біні Dolce & Gabbana до яскравих аксесуаров Marrisa Wilson.

Dolce & Gabbana

Найбажанішим теплим головним убором цього сезону можна назвати шапку-біні. Ця модель, яка спочатку асоціювалася з гардеробом робітників, а потім стала буденністю для школярів та студентів, тепер набула абсолютно нового значення. Сьогодні шапка-біні – універсальний аксесуар, який можна носити як із діловим стилем, так і у спортивних ансамблях. У колекції Dolce & Gabbana ви зустрінете об'ємну чорну модель з невеликим логотипом бренду, у Molly Goddard – ошатну шапку з люрексовою ниткою, а у Etro – триколірний головний убір великої в'язки.

Реклама
Molly Goddard
Dsquared2
Dsquared2

Цього сезону на модних подіумах з'явився новий модний аксесуар – шапка з "вухами" в перуанському стилі. Свої версії головних уборів показали багато брендів: Dsquared2 зробили ставку на різнокольоровий аксесуар із довгими клапанами, щоб тримати вуха в теплі, а Gucci у колаборації з Adidas представили трикотажну спортивну шапку. Крім того, на подіумах ми бачили ультрагабарити шапки Palm Angels з яскравими принтами, а також найтеплішу шапку, що переходить у шарф Daniela Gregis.

Gucci
Marisa Wilson
Etro
Mohapatra
Daniela Gregis
Palm Angels

Vogue.ua зібрав наймодніші шапки цього сезону, які не дадуть вам замерзнути в холодну погоду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.