До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Michael Kors випустив капсульну колекцію з франшизою фільмів "007"

Michael Kors створив ексклюзивну капсульну колекцію з франшизою фільмів "007", приурочену до 25-річчя фільмів про Джеймса Бонда і виходу нової стрічки "Не час помирати".

Капсула складається з трьох моделей, які слід шукати в магазинах Michael Kors по всьому світу, на сайті michaelkors.com і на офіційному сайті франшизи 007.com, з кінця березня. Одну з головних моделей колекції – Bancroft – можна розглядати протягом усього фільму "Не час помирати": її носить персонаж Ів Маніпенні, яку зіграла Наомі Гарріс.

Реклама

"Я давно вважав, що мода і кіно – взаємопов'язані. Фільми завжди були джерелом натхнення для мене, і я гадаю, що коли ви дивитеся гарну стрічку, одяг персонажів відіграє величезну роль у сприйнятті глядача. Велика мода, як і чудові фільми, може залишити незабутнє враження. А в фільмах "007", в яких йдеться про швидкість і гламур, наші аксесуари ідеально підходять", – сказав Майкл Корс про співпрацю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.