До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci випускає нову модель кросівок – Tennis 1977

У межах колекції Gucci Cruise 2020 Алессандро Мікеле представив нові аксесуари, відтворені з архівів італійського модного Дому. Серед них – і нова модель кросівок під назвою Tennis 1977.

Кросівки Gucci Tennis 1977 розробив креативний директор бренду, який полюбляє вивчати архіви Дому та ретельно об'єднувати оригінальні деталі і сучасний дух. Так, за мотивами оригінальних ретро-тенісних кросівок, Tennis 1977 виконані в різних комбінаціях тканин і принтів з білою гумовою підошвою, яку прикрашають різнокольорові лінії.

Реклама

<b>Gucci Tennis 1977</b>

Ця еклектична модель поєднує в собі різні елементи зі спадщини Дому. Tennis 1977 представлені в семи різних варіантах. Три однотонні пари зроблені в чорному, бірюзовому і відтінку вершкового масла. Також Gucci випустили дві версії з бавовни з принтом у вигляді фірмової монограми GG темно-синього і блакитного відтінків. Бренд представив і дві моделі з малюнками: одна з принтом у вигляді яблука, на якому зображені фірмові літери GG, друга – з принтом у вигляді Міккі Мауса.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.