До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Черевики-хайкери — найзручніше взуття сезону

Епоха пандемії навчила дизайнерів брати до уваги функціональність і практичність, насамперед віддаючи перевагу саме комфорту. Серед головних трендів цього сезону — черевики для хайкінгу. Високі, на масивній підошві і зі шнурівкою — вони не бояться негоди, а покази сезону осінь-зима 2021/2022 довели: носити їх можна абсолютно з усім: від лижних курток до вечірніх суконь.

Miu Miu

Свою історію хайкери розпочали у першій половині 20-го століття. Піші походи стали частиною дозвілля багатьох людей, і потреба у продуманому до дрібниць взутті стала актуальнішою. Прототип сучасних хайкерів — шкіряних, з нековзаючою рельєфною підошвою — винайшла італійська компанія Vibram, яка і сьогодні співпрацює з такими брендами, як Rag&Bone, New Balance, The North Face та ін. Наразі дизайнери пропонують безліч варіантів: зі шкіри, замші, до кісточок або майже до коліна. Незмінним залишається одне — практичність.

Реклама
Brunello Cucinelli

Найочевиднішим супутником черевиків для хайкінгу буде теплий спортивний костюм. Але і його Brunello Cucinelli пропонують римувати з подовженим жакетом, створюючи образ у стилі biz-leisure. Хоч вовняна сукня і капор не здаються найкращими союзниками, Miu Miu впевнено доводять протилежне: такому образу — бути, а до хайкерів на масивній підошві варто додати теплі гольфи. Simone Rocha презентували свій варіант бачення тренду. Бренд показав високі черевики, прикрашені бісером і перлами, що вміло врівноважує романтичну спідницю-пачку з тюлю і фатину.

Simone Rocha

Vogue.ua зібрав 6 пар черевиків для хайкінгу, які можуть стати найкращими супутниками зимового гардеробу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.