До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Атласна сумка — головний аксесуар цього Нового року

Підібрати сумку до вечірнього образу — завдання не з простих, але колекції осінь-зима 2020/2021 привнесли один аксесуар, який наче зійшов зі сторінок новорічної казки, — невеликі сумки з атласу. Попри свою мініатюрність, їм під силу лаконічно доповнити і обіграти будь-який ошатний образ — до сукні з паєтками або зі складками вибирайте сумки з плісированого атласу, розшиті блискучими каменями, прикрашені перлами і металевими декоративними елементами.

Свою любов до такого романтичного аксесуару вже продемонстрували streetstyle-зірки і інфлюенсери: Леоні Ханне вибрала сумку-мішок пастельного відтінку з бахромою з сяючих каменів, а Джесс Пейдж О'Донелл зупинила свій вибір на мінімалістичному варіанті кольору слонової кістки. Незвичайні моделі представили Cult Gaia у своїй осінньо-зимовій колекції: сумки і клатчі з плісированого атласу в базових відтінках добре римуються і з вечірніми сукнями до підлоги, і з улюбленою парою брюк-палаццо.

Реклама

Vogue.ua зібрав 10 найкращих атласних сумок для стильних і яскравих святкових образів.

<b>Атласные сумки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.