До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих додатків для занять йогою

Ці мобільні додатки навчать отримувати задоволення від йоги і допоможуть розвинути силу і гнучкість, не виходячи з дому.

Photo: Getty Images
Daily Yoga

Цей додаток став найкращим у своїй категорії у 2020 році. Десятки фільтрів допомагають знайти ідеальний йога-режим як для новачків, так і просунутих практиків йоги. Інструктори доступно пояснюють техніку побудови асан і виходу з них, а онлайн-ком'юніті дозволяє відчути себе частиною здорового руху. У додатку можна вибрати собі 30-денну програму тренувань і дотримуватися розкладу або вибирати щоразу нове тренування, орієнтуючись на індивідуальні потреби.

Реклама
Yoga Club

У Yoga Club також є канал на YouTube, на якому після тривалого затишшя з'явилися нові відеотренування. Особливість цієї програми у великому виборі занять під конкретні потреби: йога для імунітету, йога для здорового кишківника, йога під час менструації. При цьому для кожного запиту є вибір з практик різної тривалості від 10 хвилин до години.

Gaia

Якщо вас цікавить більш поглиблене вивчення йоги, як культурного відгалуження, то Gaia — хороший варіант. Крім стандартних занять, тут також є медитативні практики, заняття з розвитку усвідомленості і теоретичні уроки про те, що таке йога і як правильно її практикувати. Бібліотека цього додатка істотно відрізняється від того, до чого звикли учні йоги на Заході і в Європі.

Yoga Poses for Beginners

Вибираєте 30-денну програму тренувань і знайомитеся з йогою від азів до просунутих комбінацій. Ця програма від початку націлена на практиків-початківців, тому можете очікувати поступового зростання навантаження, здорового вивчення сили м'язів і поступового освоєння технік розслаблення. Додаток доступний тільки для користувачів Android.

Asana Rebel

Цей додаток оспівує ефективність йоги в рамках фітнес-навантажень. Іншими словами, якщо вас цікавлять заняття класичною йогою, то ви звернули не туди. У Asana Rebel ви будете прокачувати м'язи, посилювати витривалість і розвивати гнучкість за допомогою вправ, натхнених йогою. І це може бути дуже цікаво й ефективно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.