До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Приземлення з видом: найкрасивіші аеропорти світу

Аеропорт, що відкрили у Стамбулі, претендує на звання найбільшого у світі, але сміливо може розраховувати і на звання найкрасивішого. Vogue.ua зібрав найгарніші аеропорти, щоб визначити переможця було легше.

Міжнародний аеропорт у Стамбулі

Новий, вже третій, аеропорт у Стамбулі, претендує на звання найбільшого у світі. Відкрили його в жовтні, сюди планували перенести комерційні рейси з Ататюрка, – ще одного аеропорту в Стамбулі. Зовні новий аеропорт схожий як на квітку, так і на скульптуру сучасного мистецтва.

Реклама
Міжнародний аеропорт у Стамбулі
Міжнародний аеропорт Menara, Марракеш

Сонячна погода, властива Марокко, напевно вплинула на архітекторів, коли ті планували будівництво аеропорту. Досить сучасний дизайн приваблює свіжістю білого кольору і візерунками, які утворюються на стінах будівлі завдяки заломленню сонячних променів на склі. Має захопливий вигляд, особливо в ясну погоду.

Міжнародний аеропорт Menara
Міжнародний аеропорт Carrasco, Уругвай

Схожий на повітряну тарілку, що приземлилася у полі. Уругвайський аеропорт Carrasco, розміщений під Монтевідео, є прикладом сучасної архітектури. Білий колір, гладка форма, далекий вид з усіх ракурсів і зелений газон навколо. Виявляється, і такі аеропорти існують.

Міжнародний аеропорт Carrasco
Міжнародний аеропорт імені Гейдара Алієва, Азербайджан

Цей аеропорт у передмісті Баку нагадує хвилю, а так само відображає хмари і може зливатися з небом. Увечері ж, осяяний зсередини світлом, він стає таким собі "ляльковим будиночком", адже крізь нього так добре видно мандрівників, людей, що прийшли провести їх, і, звичайно, пілотів, які готуються до польоту.

Міжнародний аеропорт імені Гейдара Алієва
Міжнародний аеропорт у Денвері

Здалеку він схожий на альпійське селище. Зблизька нагадує дослідницьку станцію. Міжнародний аеропорт у Денвері є одним з найбільших у США, а гори навколо приваблюють тих, хто хоче почати подорож з чудовим видом.

Міжнародний аеропорт у Денвері
Міжнародний аеропорт Чангі, Сінгапур

Міжнародний аеропорт Чангі в Сінгапурі нагадує гіганську теплицю з дивовижними рослинами як всередині, так і зовні. І хоча цей аеропорт вже кілька разів заслуговував звання найкращого аеропорту у світі, його власники не перестають дивувати креативними і практичними рішеннями. Відкриття фонтану 40 метрів заввишки – одне з таких.

<b>аэропорт сингапур</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.