До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Париж для одного: C.O.Q Hôtel

Подорожувати поодинці, за найкращими традиціями героїні книги "Їсти, молитися, кохати" – чудовий спосіб пізнати себе і нове місто. Або можливість заново в нього закохатися, якщо мова – про Париж.

C.O.Q Hotel

13-й округ – талісман міста. Тут по сусідству знамениті Чайна-таун, Національна бібліотека, гобеленова фабрика і сучасні торговельні центри, що передають всю різноманітність, динаміку і артистизм французької столиці. Школа образотворчих мистецтв Gobelins, де навчають найкращих в світі аніматорів, найбільший стартап-інкубатор французького мільярдера Ксав'є Ньєля Station F – Париж 2018 року, це креативна економіка, Smart Сity і підприємці.

Реклама
C.O.Q Hotel

Саме в цьому яскравому місці розташований бутік-готель C.O.Q, "елегантний паризький будинок з розслабленим ставленням". Художники, програмісти, кухарі, журналісти, власники сирних мануфактур, дизайнери одягу – приблизно такий вигляд мають постояльці C.O.Q. Тому в готелі все максимально гармонійно: без нав'язливого сервісу, богемних інтер'єрів і захаращених кімнат, але з швидким інтернетом, красивим посудом, "інстаграмною" ванною кімнатою, дуже паризьким внутрішнім двориком і безкоштовним вином о шостій вечора. Знайти компанію для будь-якої пригоди тут не складе труднощів.

<b>COQ Hotel</b>

В інтер'єрах невеликих кімнат продумана кожна деталь: натуральні матеріали поєднуються з художніми рішеннями (як відкрита гардеробна в дусі 50-х), а дизайнерські об'єкти, на кшталт світильників Charlotte Perriand доповнені практичними must-haves (як французькі матраци Nid d'Or). Гостям особливо сподобаються нью-йоркські душові з білосніжним кахлем і ароматною косметикою власного виробництва. Маленький лайфхак – широке підвіконня на вікнах з дерев'яними віконницями допоможуть охолодити вино і сир.

Адреса:

15 Rue Edouard Manet, 75013 Paris, France

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.