До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Обов'язкові для відвідування: найпопулярніші музеї світу

Подорож у нове місто неможливо уявити без списку потенційних для відвідування місць. Але як щодо музеїв зі списку must visit? Ось найбільш відвідувані музеї світу, згідно з рейтингом за 2018 рік.

Лувр, Париж

Перше місце отримав паризький Лувр, який відвідали понад 10 мільйонів туристів. А це в п'ять разів більше населення самого Парижа, при чому три чверті туристів складають іноземці. Чому ж Лувр у топі? Відповідь проста: виставка "Делакруа (1798-1863)" і один з останніх кліпів Бейонсе і Jay-Z.

Реклама
Лувр, Париж

На другому місці – Національний музей Китаю, а відразу за ним – нью-йоркський Музей мистецтва Метрополітен. Торішня виставка "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" стала найбільш відвідуваною в історії існування музею.

Виставка Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination

Лондон же вражає кількістю (і якістю) музеїв: Британський музей, Музей сучасного мистецтва Tate Modern, Національна галерея і Музей природознавства (Natural History Museum). Чотири лондонські музеї увійшли в топ-10 найпопулярніших музеїв світу. Нижче – весь список.

<b>музеи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.