До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємні місця Егейської Рив’єри

Відкриваємо Туреччину заново: секретні місця Егейської Рив’єри готові приймати гостей після вимушеного затишшя. Щоб дотримувати дистанції, вирушайте в розкішний круїз на ретрояхті з найближчими.

Реклама
Готель Maçakızı

Розкішний і водночас розслаблений, милий і водночас прогресивний — бутик-готель Maçakızı розміщений на північному узбережжі півострова Бодрум у рибальському селі Тюркбюкю.

Вже понад 40 років Maçakızı (у перекладі "Пікова дама") — головне місце для відпочинку творчої інтелігенції з усього світу. Піковою дамою називали засновницю готелю Айлу Еміроглу — королеву стамбульської богеми, що вирішила створити затишне місце для дозвілля своїх друзів. Відтоді в бірюзовій затоці регулярно кидають якір шикарні супер’яхти, а гостями готелю встигли побувати Кейт Мосс, Наомі Кемпбелл, Мік Джаґґер, Марк Джейкобс, Джиджі Гадід, Поппі Делевінь і багато інших.

Ретро-яхта Halas 71.Ретрояхта Halas 71.

Цього літа у Maçakızı поповнення — розкішна круїзна яхта Halas 71, яку можна орендувати для подорожей Егейським і Середземним морями, а також вечірок і врочистостей. Показово, що яхта є ретронадбанням, адже збудовано її 1914 року. Надзвичайно, скільки всього встигло пережити це мореплавне диво, перш ніж дістати нове розкішне життя. Судно пропонує круїзи поблизу Бодрума до жовтня 2020 року, а найпопулярнішим маршрутом серед гостей курорту є тижневий вояж наймальовничішими бухтами й островами між Бодрумом і Фетхіє. За гастрономію й святкову атмосферу на яхті відповідає знаменитий італійський ресторатор Карло Бернардіні, який обслуговує VIP-події на найвищому рівні.

<b>яхта</b>

Попри довгий список шикарних послуг та іменитих гостей, готель зумів зберегти початкову простоту й розслаблену атмосферу неформальної розкоші, властивої богемному клубу "для своїх". І це не порожні слова — потрапити до Maçakızı непросто: ніяких відомостей на сайтах-агрегаторах про нього немає.

Білосніжні вілли готелю, що спускаються каскадом з пагорба до бірюзових вод Егейського моря, потопають у тропічній і середземноморській зелені. З більшості номерів відкривається фантастичний краєвид на затоку, облямовану яскраво-рожевими бугенвіліями.

<b>Macakizi Интерьер</b>

Інтер’єр готелю лаконічний, у традиційному бодрумському стилі. Світлі затишні номери декоровані картинами сучасних художників, артоб’єктами й дизайнерськими предметами меблів. Преміальна техніка BOSE, травертинові підлоги з підігрівом, душові з ефектом тропічної зливи, італійська косметика ACQUA DI PARMA — увага до деталей робить відпочинок у готелі по-домашньому комфортним.

<b>Macakizi SPA и Ресепшн</b>

Візитна картка Maçakızı — пляжний клуб з нескінченними дерев’яними понтонами, м’якими подушками й регульованим тіньовим навісом.

Готель Maçakızı налаштовує на спокійний, неспішний відпочинок. На пляжі гості з’являються ближче до обіду, а за ланчем проводять по кілька годин, насолоджуються знаменитою авторською кухнею шефа Арета Саакяна.

<b>Macakizi ресторан</b>

Ресторан готелю Maçakızı входить до трійки найкращих у Туреччині. Страви високої середземноморської й турецької кухонь авторства Арета Саакяна, що очолює ресторан уже 19 років, приваблюють гурманів з усього узбережжя. У пік сезону тут буває до 900 відвідувачів на день.

Villa Maçakızı Bodrum

Минулого року команда Maçakızı представила новий ексклюзивний проєкт — на відлюдному березі сусідньої бухти Paradise Bay вона відкрила розкішну віллу для преміального відпочинку й закритих свят. Першими гостями вілли були постійні клієнти готелю: нова локація стала улюбленим місцем для проведення приватних вечірок, презентацій і весіль.

Керівник вілли, шеф-кухар і підприємець Карло Бернардіні — експерт в організації вишуканих свят і глава найбільшої турецької компанії з обслуговування заходів. Понад 15 років він захоплюється організацією й супроводженням урочистих подій найвищого рівня і втілює на Villa Maçakızı Bodrum всі бажання гостей.

<b>Macakizi Вилла</b>

Віллу можна орендувати повністю на період від трьох днів, вона вміщує до 250 осіб. У їхньому розпорядженні — лаунж просто неба, панорамний басейн, ресторан з терасою, пляжний клуб з власним причалом, спа-салон і сучасний фітнес-центр. Гостей можна розмістити в десяти шикарних номерах на віллі, а також у готелі Maçakızı — трансфер до нього забере близько п’яти хвилин на катері або чверть години на автомобілі.

Villa Maçakızı — маленька розкішна держава в державі. Інтер’єри номерів вражають вишуканістю й пишністю: плитка для підлоги ручного розпису від італійських майстрів, а елітний текстиль від компанії Loro Piana, яка успішно співпрацює з Christian Dior, D&G і Brioni.

Усамітнене розміщення вілли гарантує гостям максимальні приватність і конфіденційність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.