До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Місця, які обов'язково побачити в Дубаї

Ще коли у небі починаєш знайомитися з Дубаєм, відразу бачиш цей скляний сталактит, цю голку, яка обвиває навколо себе хмари. Починає здаватися, що ще трохи і шпиль зможе вколоти сонце. Йдеться про найвищу будівлю на планеті – Burj Khalifa. Це диво інженерії та архітектури вражає. А вид на місто і затоку з найвищої точки будівлі захоплює дух і опускає серце в п'ятки. Оглядовий майданчик At The Top SKY дає змогу насолодитися видом на 360 градусів навколо осі будівлі.

Саме тут, на території Burj Khalifa, розміщене найзнаменитіше торгове місце на планеті – Dubai Mall. Молл настільки масштабний, що по ньому можна пересуватися на гольф-карі. Всі бренди, від Balenciaga до Zara, можна знайти в магазинах і корнерах. Тут можна знайти все, що тільки малює уява, і навіть більше. Ще на території торгового центру розмістився маленький Париж у Galeries Lafayette, після шопінгу в якому можна довершено пообідати в ресторані Galeries Lafayette Le Gourmet. У ресторані представлені найпопулярніші кухні світу і, безумовно, локальна кухня. Всередині торгового центру є розваги не тільки для дорослих, але і для дітей. Це парк віртуальної реальності VR Park з безліччю розваг, які занурюють в інший віртуальний світ дитину з головою. Dubai Mall зміг вмістити в собі глибинність і багатство підводного світу у вигляді масштабного акваріума. В підводному тунелі ти занурюєшся наче в сон або фантазію.

Реклама

Захід сонця в місті можна зустріти на березі пляжної території The Beach у Джумейра Біч Резиденс. Випити натурального чаю з квітів блакитного кольору – в ресторані Leopold's Of London.

Увечері, коли місто запалюється вогнями, можна відвідати палац казки La Perle. Це неймовірне шоу води з акторами і акробатами, в якому через талановиту постановку хореографа розповідають романтичну історію, а також історію про символ Дубая – легендарних ловців перлів. Вранці, поки ще повітря не прогрілося до температури зірок, є можливість відвідати сад квітів Dubai Miracle Garden з наймасштабнішими квітковими композиціями. На його території, недалеко від квіткового оазису, розміщене ще одне райське місце – сад метеликів Dubai Butterfly Garden. Їх кількість і різноманітність зводять з розуму. Метеликів у саду близько 35 тисяч і навіть є найбільші у світі. Вигляд мають дивовижний.

Якщо в сім'ї люблять швидкість і світ анімації – пряма дорога в один з найбільших і масштабних парків атракціонів IMG Worlds of Adventure. Це союз таких гігантів як Marvel, Cartoon Nerwork і локальних Lost Valley і IMG Boulevard. Весь парк поділений на зали під кожен з перерахованих світів. У них представлені атракціони як для молодших, так і старших дітей і їх батьків. Також на території представлені безліч ресторанів, кафе та бістро. Всі зможуть на обід або вечерю знайти собі кухню за смаком.

Дубай – місто, що скаже "так" кожному своєму гостю на будь-яке побажання. Цей край сонячний і теплий в будь-який час року, але втекти сюди на вікенд у міжсезоння з його постійними змінами погоди – особливо приємно. Змінити пальто на шифонову сукню, а черевики – на босоніжки. Проїхати між скляними джунглями міста або спуститися по піщаних барханах в пустелю, піднятися на вершину світу Burj Khalifa або зануритися в теплу воду арабської затоки. Заблукати на ринку золота або серед 1800 магазинів у Dubai Mall. У Дубаї можна все!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.