До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куди вирушити у відпустку згідно з вашим знаком зодіаку

Якщо нарешті настав час відпустки, а ви все ще не вирішили, куди поїхати, то можливо варто просто довіритися зіркам і податися в місце, яке відповідатиме вашому темпераменту і життєвим позиціям. З таким підходом гарне проведення часу гарантоване.

Овен

Темперамент: динамічний, щедрий, спортивний, незалежний.

Реклама

Ви – перший весняний знак часу, коли природа розквітає. Вам подобається відчувати себе вільно у ваших рухах і думках. Ви любите організовувати і планувати відпочинок відповідно до ваших спонтанних смаків і бажань. Вам потрібно тільки одне: місце, де ви можете випустити пару, бути активним і насолоджуватися свіжим повітрям.

Куди вам варто вирушити: Бразилія.

Ріо-де-Жанейро, Бразилія
Телець

Темперамент: вірний, доброчесний, зосереджений, чуттєвий, гедоніст.

Ви не хочете нічого складного, для вас головне – насолоджуватися кожним моментом, хорошою їжею і ділитися всім, що любите, з близькими і друзями. Ви не та людина, яка обожнює подорожувати наодинці, ви охочіше вирушили б у велике село або на ферму, де б всі могли збиратися навколо великого обіднього столу.

Куди вам варто вирушити: Прованс, Іль-де-Ре, мис Кап-Ферре, Корсика.

Мис Кап-Ферре
Близнюки

Темперамент: комунікабельний, цікавий, товариський, оптимістичний.

Ви завжди любите змінювати обстановку, тому майже ніколи не відвідуєте одне і те ж місце декілька разів. Щоб вгамувати вашу ненаситну цікавість, вам варто максимально урізноманітнити свою відпустку: від прогулянок по вулицях до відвідування музеїв. Подорож наодинці не для вас, вам подобається бути в оточенні однодумців.

Куди вам варто вирушити: Італія, Греція, Єгипет, Мексика.

Санторіні (Тіра), Греція
Рак

Темперамент: мрійник, інтроверт, інтуїтивний, відвертий, творчий.

Спокій – це те, чого ви хочете найбільше влітку. Ви щасливіші, коли перебуваєте на піщаному пляжі, слухаєте хвилі, що розбиваються об скелі, або сидите в будинку біля моря і почуваєтесь розслаблено і в безпеці, оточені своїми близькими.

Куди вам варто вирушити: Бретань, Іль-де-Ре, Менорка.

Менорка
Лев

Темперамент: щедрий, пустотливий, вольовий, позитивний.

Ви поширюєте свою щедрість, енергію і любов на оточення. Ви любите тепло і вечірки, де ви можете засліпити всіх своєю красою і вас помітять. Ви ненавидите, коли люди копіюють вас і люблять виділятися з натовпу. Вечірка не починається, поки ви не ввійдете, і вам подобається бути поруч з друзями, дітьми навколо великих, залитих сонцем столів.

Куди вам варто вирушити: Ібіца.

Ібіца
Діва

Темперамент: стриманий, точний, спостережливий, надійний, організований.

Ви любите планувати свою відпустку до найдрібніших деталей, завчасно. Одне можна сказати точно – коли справа стосується відпочинку, ви хочете, щоб вас залишили в спокої, і ви безсоромно полюєте за тишею. З одного боку, ви легко відпускаєте ситуації і розслабляєтеся, цим показуєте свою товариську сторону, але, з іншого боку, ви ненавидите зміни і ситуації, коли ви змушені змінювати будь-які плани в останню хвилину. Для вас мета відпустки – уникнути будь-якого стресу.

Куди вам варто вирушити: заміський будинок в Провансі.

Фонв'єй, Прованс, Франція
Терези

Темперамент: товариський, милий, тактовний, гостинний, естет.

Ваш лейтмотив? Мир і спокій. Ви – людина, яка любить і хоче, щоб всі були щасливі, навіть якщо ви іноді забуваєте про своє власне задоволення. Вам потрібне красиве і витончене місце відпочинку, місто з багатою культурною історією. Завжди в пошуках йоги і медитації на пляжі, вам подобаються дії, які освіжають ваш розум і тіло.

Куди вам варто вирушити: Тоскана.

Сієна, Тоскана, Італія
Скорпіон

Темперамент: інтуїтивний, чуттєвий, самовпевнений, сильний.

Ви любите суєту, жити інтенсивно, відкривати нові землі і ніколи не зупиняєтеся на досягнутому. Для вас слово "відпустка" є синонімом до слова "почуття" – будь це візуальне сприйняття, тілесне чи нюхове. Ви полюбляєте відвідувати місця, недоторкані соціальними мережами або журналами подорожей. Pinterest – ваш найкращий друг. Ви найкраще плануєте відпочинок, тому вашій родині та друзям краще не втручатися в цей процес.

Куди вам варто вирушити: Коста-Ріка, Мозамбік, Шрі-Ланка.

Мозамбік
Стрілець

Темперамент: рішучий, серйозний, незалежний.

Ваша головна пристрасть в житті – шукати пригоди і відвідувати нові місця. Ви жадаєте свободи, хочете відкривати нові землі і горизонти, навчатись чогось нового. Духовність і неупередженість вашої натури залучають вас до місць, де переплітаються культура і культові місця. Простота – не проблема, так як вам нецікаво щось занадто вигадливе.

Куди вам варто вирушити: Камбоджа, В'єтнам, Індія, Стамбул.

Стамбул
Козеріг

Темперамент: чесний, терплячий, мудрий, зрілий.

Ви тягнитесь до гір і любите відкривати просторі регіони – ви б із задоволенням пройшли кілометри, щоб побачити невелику каплицю, розташовану на вершині скелі. Самотність не лякає вас, але ви не заперечуєте відпочинку з приємною групою або своєю сім'єю, так як тоді ви зможете продемонструвати свої прекрасні організаційні таланти – вам подобається планувати і керувати розкладом кожного. Вам корисна медитація, тому не забудьте витратити час на себе і подихати.

Куди вам варто вирушити: фіорди, Тибет, гори.

Тибет
Водолій

Темперамент: вільний, щедрий, легко пристосовується, ідеалістичний.

Як найбільш незалежний з усіх знаків Зодіаку, ваші натхненні погляди і авангардні схильності означають, що ви випереджаєте свій час, завжди вирушаєте в місця, які інші захочуть відвідати наступного року. Ви обожнюєте відкривати нові місцевості і формувати туристичну групу з друзями. Ви завжди лідер компанії і ніколи не захочете податися у відпустку в країну, в якій ви живете. Вам потрібно багато свіжого повітря – ви не можете бути замкнені в приміщенні.

Куди вам варто вирушити: Австралія, США.

Австралія
Риби

Темперамент: чуттєвий, інтуїтивний, мрійник, меланхолік.

Головне для вас, щоб відпустка була спокійною, без стресу і без обмежень. Ви часто можете жити всередині свого власного міхура, який захищає вас від зовнішніх стресів. Ви любите пляж, тому перебування біля океану допоможе вам ґрунтовно відновити сили.

Куди вам варто вирушити: Ле-Лаванду, Сен-Жан-де-Люз, Корсика.

Сен-Жан-де-Люз

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.