До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Flight Mood On: модель Евеліна Мамбетова – про свої travel-традиції

Найчастіше аеропорт – це передчуття зустрічі з новим містом, з новими людьми, очікування відпочинку і свята. Або як у фільмі "Реальна любов": кохання, зустрічі, проводи, поцілунки та обійми. У спільному проекті vogue.ua і Heinemann Duty Free модель Евеліна Мамбетова розповідає, яких ритуалів в аеропорту вона дотримується завжди, і що найбільше любить у подорожах.

Про улюблені місця на мапі

Ібіца, Міконос, Позітано і Капрі – це улюблені напрямки для відпочинку. Чотири курорти, на яких я почуваюся як вдома. Якщо мені зараз хтось подзвонить і скаже: "Полетіли на Ібіцу", – я зразу ж куплю квиток і полечу якомога швидше.

Реклама
На Ібіці @ evelina_mambetova
Про ритуали в аеропорту

Я дуже багато літаю. Мама іноді каже, що аеропорт – мій другий дім. Літати обожнюю, для мене це завжди очікування чогось нового і цікавого.

@ evelina_mambetova

Я завжди приїжджаю в аеропорт за годину до вильоту: до останнього збираюся і думаю, чи брати ще кілька пар взуття. Але коли вилітаю з Києва, у мене завжди є 5 хвилин, щоб забігти в Duty Free і купити окуляри. Це вже традиція.

@evelina_mambetova

З останніх, що я купила в Duty Free, – Dior, Saint Laurent, дві пари Celine ... Фух, здається все. Шикарна підбірка моделей окулярів, іноді такі навіть в Європі не купиш.

Перед вильотом люблю випити кави – або келих вина. Є ще одна традиція: коли лечу до своїх племінниць, завжди купую величезні "кіндери", фігурки М&Мs і багато шоколадок. У Duty Free повз відділу з шоколадками просто неможливо пройти повз.

Про правила (стихійного) шопінгу

Коли я приїжджаю в аеропорт раніше – так, що є час пройтися по Duty Free, то можу розійтися – і накупити шість видів рожевих рум'ян, хоч взагалі-то не часто ними користуюся. Але мене так приваблюють всі ці красиві коробочки.

Все залежить від мого настрою: буває, що зовсім не заходжу в магазини, а іноді можу скупити половину асортименту. Люблю іноді спостерігати, як чоловіки бігають і вибирають парфуми – з таким хвилюванням.

Насамперед після прильоту

Після прильоту – завжди келих шампанського, а потім я люблю розбирати валізи. Роблю це завжди сама, нікому не довіряю: я перфекціоніст, а тому все має бути ідеально – і по-моєму.

@evelina_mambetova

Щоб відновитися після перельоту, використовую засіб, якому можна довіритися на всі 100%. На ніч наношу маску Crème Masque Vernix, Biologique Recherche. Вранці прокидаєшся – і красуня.

@evelina_mambetova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.